Medvedev välkomnar piratkopiering

2023-05-26

"Jag stöder piratkopiering, det är gratis" MEDVEDEV uppmanade ryssarna att illegalt ladda ner amerikanska filmer och musik. Tidigare president Dmitrij Medvedev har inga problem med att ryssar illegalt distribuerar västerländsk immateriell egendom inför sanktioner som införts av USA och dess allierade, sa han till RT på tisdag. I en intervju med RT:s Maria Finoshina undvek Medvedev frågan om Ryssland borde ändra sin immaterialrättsliga lag, som bygger på Bern- och Genèvekonventionerna. Han erkände dock att han fullt ut stöder piratkopiering online. "Att jag välkomnar användningen av piratkopierat innehåll i en miljö där vi är omgivna på alla håll är helt korrekt. Ju mer olika innehåll desto bättre. Och helst gratis", sa han.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram