Geofysisk Vapenteknik

2023-02-07

𝗠𝗶𝗹𝗶𝘁ä𝗿𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘁𝗶𝗸𝗲𝗿 𝗼𝗺 𝘃𝗮𝗽𝗲𝗻 𝘀𝗼𝗺 𝗸𝗮𝗻 𝗼𝗿𝘀𝗮𝗸𝗮 𝗷𝗼𝗿𝗱𝗯ä𝘃𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗼𝗺 𝗶 𝗧𝘂𝗿𝗸𝗶𝗲𝘁 - 𝗟ä𝘀 𝗛𝗔𝗔𝗥𝗣
- 𝗨𝘁𝘃𝗲𝗰𝗸𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗮𝘃 𝗴𝗲𝗼𝗳𝘆𝘀𝗶𝘀𝗸𝗮 𝘃𝗮𝗽𝗲𝗻 𝗯ö𝗿𝗷𝗮𝗱𝗲 𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗸𝗮𝗹𝗹𝗮 𝗸𝗿𝗶𝗴𝗲𝘁, 𝘀𝗮 𝗩𝗹𝗮𝗱𝗶𝗺𝗶𝗿 𝗣𝗿𝗼𝗸𝗵𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝘃
Sådana jordbävningar och naturkatastrofer, som i Turkiet och Syrien, kan orsakas av geofysiska vapen, men det är omöjligt att bevisa deras användning.
Vladimir Prokhatilov, seniorforskare vid Militärvetenskapsakademin och militäranalytiker, berättade för URA.RU om detta.
”Det är teoretiskt möjligt att orsaka skakningar av jordskorpan med hjälp av elektromagnetiska effekter. Det är omöjligt att nu bevisa att det är geofysiska vapen som har använts i Turkiet och Syrien.
Allt detta kommer bara att vara spekulationer. Jag vet inte om något sätt att bevisa om jordbävningen hade naturliga orsaker eller har åstadkommits av människor.
Det är alarmerande att dessa jordbävningar inträffar i vad som brukar kallas hot spots, där vissa etniska eller militära konflikter äger rum. Turkiet deltar aktivt i händelserna i Syrien, där kriget som inleddes utifrån inte slutar, säger Vladimir Prokhatilov.
Militäranalytikern noterade att sådana vapen utvecklades aktivt under det kalla kriget.
”Bland sådana projekt finns det amerikanska projektet HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program - ett program för att studera jonosfärisk spridning av högfrekventa radiovågor - red.). Detta är en kraftfull sändare som ligger på nordliga breddgrader. Den gör fet möjligt att skicka kraftfull joniserande strålning in i jonosfären. Den reflekteras från stratosfärens täta lager och träffar ett specifikt område på jorden.
Som ett antal forskare skriver kan de orsaka kraftig överhettning. Man kan också stöta på ett uttalande i pressen att alla allvarliga katastrofer i Ryssland, Kina, Indien, Europa, Pakistan började precis efter att HAARP-projektet togs i drift, men tillförlitligheten av detta kan inte verifieras, tillade experten.
Enligt honom utfördes studier av geofysiska vapen också i Sovjetunionen.
"Amerikanarna skyller på att orkanen Katrinas ofattbara kraft provocerades av antingen Kina eller Ryssland.
Under sovjettiden initierade vi ett svar på HAARP-programmet - radiokomplexet SURA, som låg nära Nizhny Novgorod. Det har varit stängt länge.
Den ryska sidan hävdade tvärtom att orkanen Katrina förstärktes onormalt just efter att de försökte lugna den med hjälp av HAARP-sändaren, men fick motsatt effekt.
Förstörelse inträffade nu också i Syrien. På grund av jordbävningen skedde explosioner på gasledning.
.......
Det andra skalvet låg på nästan 10 km djup, vilket pekar mot haarp. Haarp är ett sätt att bända armen bakom ryggen på bångstyriga nationer. Sverige hade också enorm trädfällning och senare så brann det, och brann och brann.
Vi minns också Fukoshima i Japan.
En lite äldre artikel:
Were Haiti, Lebanon & Now Turkey Subjected To A Man-Made Earthquake Via HAARP Technology?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram