Soros Mediekopplingar

2023-01-26

Det är inga jättekliv från Soros dit det ska...lite som med Red Bee Media faktiskt...och vad är nätplattformarna utan en telekominfrastruktur...eller kraftproduktion för den delen...jag tror bestämt de sex år som Trump förutspådde fake news ha kvar vara till ända..
🍿🍿🍿
"En ny rapport från Media Research Center har avslöjat kopplingar mellan miljardären liberala finansmannen George Soros och 54 framstående mediefigurer. Som dokumenterats av dess författare, Joseph Vazquez och Dan Schneider, inkluderar dessa reportrar, ankare, krönikörer, redaktörer, nyhetschefer och journalister.
De högst profilerade mediefigurerna som avslöjats ha kopplingar till Soros, ofta på grund av att de sitter i styrelser för organisationer han finansierar, inkluderar:
• CNN:s Christiane Amanpour sitter i styrelsen för Center for Public Integrity, en ideell grupp för undersökande journalistik finansierad av Soros, som kritiker framför allt riktar sig mot republikanska insamlingar.
• NBC:s Lester Holt, Washington Posts Sally Buzbee, Associated Press verkställande redaktör Julie Pace och Reuters chefredaktör Alessandra Galloni sitter alla i styrelsen för Committee to Protect Journalists, en Soros-finansierad organisation som utger sig för att försvara rättigheterna av journalister. CBS:s Margaret Brennan och CNN:s Fareed Zakaria sitter i styrelsen för det enormt inflytelserika Council on Foreign Relations, en Soros-stödd tankesmedja som specialiserar sig på USA:s utrikespolitik.
• NBC:s ordförande Cesar Conde sitter i styrelsen för Aspen Institute, en Soros-stödd tankesmedja. Under de senaste åren lanserade den en vänsterinriktad kommission för att bekämpa så kallad desinformation, och var inblandad i undertryckandet av New York Posts Hunter Biden laptop-berättelse i de nyligen släppta Twitter-filerna.
• NPR:s vd och vd John Lansing är kopplad till den direkta finansieringen Soros ger sin publikation.
• PolitiFacts chefredaktör Angie Dronbic Holan sitter i styrelsen för det Soros-stödda International Fact-Checking Network, som öppet har pressat Facebook för att censurera vad det anser att desinformation (dvs allt som går emot det liberala narrativet) och tjänar som det "höga organet" för dussintals faktakontrollerande organisationer under dess paraply.
Och det syns i deras bevakning. Soros finansierar inte bara media för att driva hans radikalvänsteragenda, hans finansiering har den extra effekten att han isolerar honom från kritik."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram