Gaetz Hos Bannon

2023-01-26

https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/accuse-trump-colluding-russia-one-wasnt-rep-matt-gaetz-incredible-war-room-interview/?ff_source=Facebook&ff_medium=PostTopSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons&fbclid=IwAR3CQcYVqveK_u6N-dSCOFSkAmhU76ndBsDu79C2nto36GLdl_-6BSoWdXE

"Hjälten i de fem dagar som förändrade Amerika," Matt Gaetz, gick med i War Room i morse i en av de största intervjuerna som War Room har haft hittills.
GOP-representanten Matt Gaetz gästade Steve Bannon i hans SLC för att diskutera de senaste avslöjandena av Biden hemligstämplade dokument och Deep States reaktion på det.
Gaetz börjar med att påminna om att amerikaner som såg den ryska kollusionen för vad den var kallades konspirationsteoretiker för att de hade rätt och –
... Under tiden sa Adam Schiff och Eric Swalwell att Donald Trump var en rysk agent och att de hade mer än indicier för att han var en rysk agent. Gissa vem den ryska agenten var? FBI:s kontraunderrättelsechef i New York som var inblandad i att utreda hur Trump tog pengar från Oleg Deripaska.
Gaetz diskuterade sedan hur Robert Mueller försökte få ut 25 miljoner dollar från Deripaska för att befria Bob Levinson och med Deripaska som betalade pengarna. Vi vet nu att Deripaska betalade en FBI-agent Charles McGonigal som samtidigt undersökte lögnen Trump – Ryssland.
Samma kille som Deep State använde för att försöka skaka ner Matt Gaetz familj var Bob Levinson.
De försökte skaka ner min far med ett brott som sa att vi behöver 25 miljoner dollar för att rädda en kille som heter Bob Levinson, annars kommer vi att smutskasta din son, Matt Gaetz. Och det visar sig att det var samma spion, Bob Levinson, och samma dollarbelopp, 25 miljoner dollar, som Robert Mueller hade bett om från Deripaska.
Men här är vad vi vet som en konsekvens av denna uppenbarelse idag. Vårt FBI är korrumperat av politiska intressen inhemskt och äventyras av utländska intressen ekonomiskt. Det är så du måste utvärdera den nationella säkerhetstillståndet just nu.
...Förresten, jag tror att de är ute efter Biden nu. Bara för att Deep State och FBI var för Biden 2024 betyder det inte att de är för honom nu... Jag tror att mycket av det du ser med de dokument som grävs fram är att få Biden ur vägen eftersom de skulle hellre rulla med Gavin Newsom eller Kamala Harris eller borgmästare Pete än att rulla med den här killen som helt klart är ur det.
Gaetz och Bannon diskuterade sedan McGonigal-fallet och Gaetz reläar:
Här är vad jag vet som Florida-man. När du ser en kackerlacka springa över golvet, finns det tio bakom väggarna och ryssarna körde inte denna pjäs för att kompromissa med en högre kontraunderrättelsetjänsteman en gång. Speciellt inte om det fungerade...
...Jim Jordan uttryckte det bäst när det här pågick. De anklagar oss alltid för det de gör. Och så visar det sig att de var tvungna att anklaga Trump för samverkan med Ryssland eftersom han var den enda som inte var det.
Gaetz delar att Hillary samarbetade med Ryssland och FBI samarbetade med Ryssland och de anklagade Trump för att samarbeta med Ryssland.
BOMMEN:
Det här borde vara den största historien i världen – att USA inte kan lita på vår nationella säkerhetsapparat eftersom de är korrupta hemma och de äventyras av kontanter utomlands.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram