Biologisk Uppdatering Från Det Ryska Försvarsministeriet

2022-12-31

Ryska MIL Börja namnge namn! Fauci och Collins från NIH skapade C19!
Hemlig
29 dec
Biologisk uppdatering från det ryska försvarsministeriet, angående avslutningen av BWC:s nionde granskningskonferens.1
Kort sagt, ingen grund gjordes. Väst blockerade alla förslag som lagts fram av Ryssland för att ändra konventionen om biologiska vapen, för att hålla USA ansvariga för deras handlingar i Ukraina.
Clandestine’s Newsletter är en läsarstödd publikation. För att få nya inlägg och stödja mitt arbete, överväg att bli en gratis eller betald prenumerant.
Detta är dock långt ifrån vägs ände. Ryssland uttömde alla formella diplomatiska kanaler till ingen nytta, men de visar ingen avsikt att stoppa sitt uppdrag att hålla västvärlden ansvarig för sitt biologiska folkmord i Ukraina.
Som svar på västvärldens bristande samarbete har Ryssland beslutat att de ska börja släppa namn. Det är dags för den brända jorden.
Detta är ett avsnitt från general Kirillovs genomgång. Helt häpnadsväckande:
"Vi har tidigare presenterat material som bekräftar inblandningen av Hunter Biden och hans Rosemont Seneca Foundation, såväl som andra amerikanska demokratiska parti-kontrollerade enheter, i finansieringen av Pentagons huvudentreprenörer som är verksamma i Ukraina.
Det har visat sig hur djupt sonen till den nuvarande amerikanske presidenten, Hunter Biden, är involverad i finansieringen av det amerikanska DOD-kontrollerade företaget Metabiota.
Vissa deltagare i slutna projekt förblir dock i skymundan, även om de är nyckelspelare i Ukrainas militärbiologiska program.
De inkluderar tidigare DITRA-direktören Kenneth Myers, vicepresident för den CIA-kontrollerade In-Q-Tel riskkapitalfonden Tara O'Toole, tidigare chef för US Centers for Disease Control and Prevention Thomas Frieden, tidigare chefen för National Institutes of Health Francis Collins, tidigare verkställande direktör för Battelle Memorial Institute Jeffrey Wadsworth, chefsforskare och president för internationell forskning, utveckling och medicin på Pfizer och många andra.
Alla av dem, på ett eller annat sätt, är förmånstagare av Pentagons biologiska projekt och är kopplade till USA:s demokratiska parti, vars ledare fungerar som hjärnan för militärbiologisk forskning och skaparna av hemliga penningtvättsprogram för att gynna en smal krets av amerikanska eliter.
Det är dessa människor som bör frågas varför skattebetalarnas pengar spenderas på illegal militärbiologisk forskning i Ukraina och andra länder runt om i världen.”
Ryska drar inte längre några slag. De anklagar direkt de namngivna individerna, en av vilka mina anhängare kommer att känna mycket väl, Dr Collins, tidigare direktör för NIH, medkonspiratören tillsammans med Dr Fauci bakom mörkläggningen av ursprunget till Covid 19.
Oroa dig inte, Kirillov glömde inte Fauci.
"Trots formella förbud spenderas den amerikanska budgeten på forskning med dubbla användningsområden. I detta sammanhang har det republikanska partiet inlett en utredning av chefen för National Institute of Allergy and Infectious Diseases och president Bidens chefsmedicinska rådgivare Anthony Fauci. Offentlig finansiering genom en förmedlande organisation bekräftades för experiment för att förbättra patogeniciteten hos virus, inklusive koronavirus, vars förekomst inte var utbredd förrän 2019.
Undersökningen fann att Fauci öppet ljög och medvetet dolde USA:s regerings engagemang i forskningsprogrammen.
Samtidigt avslöjades hans samverkan med sociala medier för att manipulera den allmänna opinionen om orsakerna till covid-19.
Sådana avslöjanden väcker legitima frågor för USA om orsakerna till nya mänskligt orsakade patogener och mönstren för pandemispridning.”
Så nu överbryggar ryska MIL gapet mellan skapandet av Covid 19, och täckningen via sociala medier och MSM-inflytande, underlättat av en Dr Anthony Fauci.
Ryska MIL:s berättelse är på kollisionskurs med Elon på väg att släppa Fauci-filerna och C19-delen av Twitter-filerna. Ryska MIL:s berättelser verkar också sammanfalla med Trump/Q-berättelserna, att C19 släpptes avsiktligt av Deep State för att implementera en medicinsk polisstat och tvinga brevröstning för att stjäla 2020 med valsedlar. Allt pekar på samma slutsats.
Långsamt görs allmänheten medveten om att Covid 19 var ett biovapen, och samma människor som tillverkade det, täckte upp ursprunget, täckte över livskraftiga behandlingar och drev vacciner som inte fungerade, vilket de tjänade på, allt i ett försök att behålla och få makt.
Ryssland, och resten av de icke-NATO-länderna, vill ha skadestånd för de miljontals liv som (sägs vara) förlorade, och den irreparable ekonomiska och psykologiska skadan som orsakats av utbrottet av det biovapen som skapats och släppts löst av USA:s demokratiska nationella parti och deras dotterbolag.
Det händer. Världen kommer att få veta sanningen om Covid 19.
-Hemlig

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram