Dekret Om Brasilianska Telekommunikationssystem Från Bolsonaro

2022-12-28
" Unionens officiella tidning, publicerad den 22 december, innehåller dekret 11 299/2022, undertecknat av president Jair Bolsonaro, som placerar telekommunikationssystem under den federala regeringens kontroll, för det nationella försvaret.
Dekretet tillåter delning av passiva och aktiva infrastrukturer med andra nätverk, och fastställer att Anatel kommer att utfärda tillstånd för utnyttjande av telekommunikationstjänster som är lämpliga "till de olika användningarna av mobilnätssegmentet i den federala offentliga förvaltningens privata kommunikationsnät". samt tillstånd som avser användning av radiofrekvens.
"Jag – tillhandahåller tillräcklig nätverkskapacitet för att möta kraven från organ och enheter inom den federala offentliga förvaltningen och offentliga säkerhetsorgan och de väpnade styrkorna, med nivåer av prioritet, säkerhet och kryptering som är lämpliga för dessa organs och enheters behov; och
II - primärt använda radiofrekvensband som utsetts av Anatel för att utföra allmän säkerhetsverksamhet, försvar, bistånd och räddningstjänst, katastrofinsatser och andra kritiska statliga attribut, inklusive de som utförs av federativa enheter, och för att tillhandahålla federala tjänster offentliga organ, särskilt de som föreskrivs i meddelanden om radiofrekvensbud. ""

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram