Musk Varnad För Yttrandefrihetsåterställande

2022-11-08
Bring it on then... men i ärlighetens namn så är ju under allmän kontroll faktiskt just bara vad det är, så den Djupa Staten får väl helt enkelt nöja sig med att sprida hotelser i form av kväveluktande varmluft, för någon verkställighet lär inte kunna effektueras så länge som DOJ sitter ovanpå Ericsson......
" Vi har diskuterat hur demokratiska ledare som Hillary Clinton uppmanade utländska företag att anta censurlagar för att förhindra Elon Musk från att återställa yttrandefriheten på Twitter. EU har reagerat aggressivt för att varna Musk för att inte tillåta större yttrandefrihet eller möta förödande böter och till och med potentiell brottslighet. Efter år av användning av surrogatcensur i sociala medieföretag verkar demokratiska ledare ha återupptäckt gammaldags statlig censur .
Senator Elizabeth Warren (D., Mass.) förklarade Musks löfte att återställa värden för yttrandefrihet på sociala medier som ett hot mot själva demokratin. Hon har lovat att "det kommer att finnas regler"för att blockera sådana ändringar. Hon är inte ensam. Tidigare president Obama har förklarat att "reglering måste vara en del av svaret" på desinformation.
För sin del ser Hillary Clinton till Europa för att fylla vakuumet och uppmanade sina europeiska motsvarigheter att anta en massiv censurlag för att "stärka den globala demokratin innan det är för sent."
Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern upprepade nyligen denna uppmaning till global censur vid FN till applåder från både diplomater och media.
EU-censorer har försäkrat demokratiska ledare att de inte kommer att tillåta yttrandefriheten att bryta ut på Twitter oavsett ägarens och kunders önskemål."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram