OPEC Tillkännager Stora Produktionsminskningar

2022-10-05
Frågan är väl nu närmast hur många länder som egentligen har samverkat och har gått bakom ryggen på den Djupa Statens lakejer för att exponera spektaklet..
Vi undrar lite violblygt om detta drag kanske möjligen kan utgöra en motivationshygienfaktor för den hyfsat materialistiskt orienterade tyska befolkning... vars historiska kopplingar till Sverige nu ser ut att bli alltmer aktualiserade gällande ljuset från verkligheten gällande allt från 1864 år Tysk-Danska krig till dagens läge...
Under sitt senaste möte i september gjorde OPEC+ klart att man var redo att stabilisera energimarknaderna med en symbolisk produktionsnedskärning på 100 000 fat per dag för att höja oljepriserna.
Organisationen för oljeexporterande länder (OPEC) och dess allierade kommer att tillkännage stora nedskärningar vid sitt första personliga möte på mer än två år i Wien på onsdagen, i ett drag som ska reta upp USA och hjälpa Ryssland, Financial Times (FT) har citerat icke namngivna källor.
Källorna hävdade att storleken på minskningarna ännu inte har kommit överens om av medlemmarna i OPEC+-kartellen, där Saudiarabien och Ryssland enligt uppgift pressade på för minskningar på 1-2 miljoner fat per dag eller till och med mer.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram