Stingoperation Mot Trafficing I Florida

2022-09-12

Florida
Disneyworld
Människohandel Sting Operation, Sheriff's Office arresterade Disney-anställda och skollärare
Polk County Sheriff's Office arresterade 160 personer – inklusive en polis, en Disney-anställd och skollärare – över hela centrala Florida som en del av en sju dagar lång undercover- prostitutionsutredning som inleddes den 30 augusti 2022.
"Prostitutionsindustrin online möjliggör människohandlare och möjliggör fortsatt offer för de som utsätts för människohandel", sa sheriff Grady Judd i ett pressmeddelande på fredagen. "
Ur artikeln ⬇️
Vårt mål är att identifiera offer, erbjuda dem hjälp och arrestera de som underblåser exploateringen av människor (Johns) och de som tjänar på exploateringen av människor."
Judd tillade att prostitution resulterade i "exploatering, sjukdom, dysfunktion, drog- och alkoholberoende, våld och trasiga familjer."
Två människohandelsoffer och ytterligare fem möjliga offer identifierades i operationen kallad "Fall Haul 2."
Deputerade sa att av de 160 arresterade, 26 påstod sig vara gifta, 15 var från andra stater inklusive New York och Kalifornien, 16 bodde i Polk County och sju misstänks vara illegala invandrare.
Droger som kokain, marijuana och heroin beslagtogs under operationen. Åldern på de arresterade varierade från 19 till 64 år gamla, och brottshistorien för alla arresterade inkluderade 419 tidigare brott och 619 tidigare förseelser, som involverade anklagelser för kidnappning, rån och sexbrott.
Polk County-detektiver har anklagat de arresterade för totalt 52 brott och 216 förseelser.
Många av dessa människor var redan välkända för det straffrättsliga systemet", sa Judd på en presskonferens på fredagen och tillade att många av de arresterade var från Orlando-området.
"Centrala Florida måste få en ledtråd. Om du kommer hit för att begå brott, kommer du hit för att gå till vårt fängelse.”
Anmärkningsvärda "Johns"
Bland de gripna fanns 41-åriga Cameron Burke från Ocoee, som greps för värvning. Under tiden för arresteringen släpptes Burke på borgen för en 15-årig elev vid Oak Ridge High School i Orange County där han var anställd som datatekniker.
Carlos Gonzalez, 36, från Davenport, en mattelärare vid New Dimensions High School i Osceola County, greps för två fall av värvning. John Layton, 26, från Gotha greps också för uppmaning efter att ha svarat på en eskortreklam online. Layton är anställd som icke-fakultetscoach vid West Orange High School i Orange County.
Guillermo Perez, 57, från Winter Garden, som arbetade som piccolo på Disneys Coronado Springs Resort, greps för att ha värvat en prostituerad. Den egenföretagare fotografen 26-årige Samy Claude från Orlando greps på samma sätt. Han gjorde ofta kontraktsarbete för Disney.
En annan anmärkningsvärd arrestering var Jason DiPrima, en biträdande polischef från Georgia, som försökte anställa en hemlig detektiv för prostitution.
DiPrima har sedan dess sagt upp sig från sin tjänst. "Han gjorde en mycket elak, otäck sak mot sin familj, och han skämde verkligen alla människor i Cartersville [Georgia]", sa Judd.
Enligt sheriffens kontor var DiPrima – en examen från FBI-akademin – anställd som biträdande chef för polisadministrationen för Cartersville Police Department där han hade tjänstgjort i nästan tre decennier.
Polk County Sheriff's Office fick hjälp i arbetet av olika polisavdelningar, tillsammans med socialtjänstorganisationer som One More Child, Heartland for Children, My Name My Voice, Selah Freedom och Children's Home Society of Florida. Polk County är det fjärde största länet i Florida, med en uppskattad befolkning på 715 000.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram