FDA Vägrar Tillhandahålla Säkerhetsanalyser För Covid-19 Vaccin

2022-09-11

FDA vägrar tillhandahålla viktiga säkerhetsanalyser för covid-19-vaccin
Om dessa uppgifter är tillgängliga, skam dig för att du inte gör det känt för allmänheten," sa Witczak. "Det är som om de inte litar på att folket ska fatta sitt eget bästa beslut för vad som är bra för dem och deras familjer."
Vad är poängen med att ha VAERS om du inte släpper den till allmänheten?" tillade hon
Och i ett förtryck i maj 2022 sa forskare, inklusive Su, att EB-gruvor analyserade data till och med den 12 november 2021 endast avslöjade en signal för VAERS dödsrapporter, för "vaccinationsfel" efter mottagandet av AstraZeneca-vaccinet, vilket inte är auktoriserad i USA.
------------------------------------------
Ur artikeln ⬇️
Amerikanska läkemedelstillsynsmyndigheter vägrar att tillhandahålla nyckelanalyser av en säkerhetsdatabas för covid-19-vaccin, och hävdar att de faktiska resultaten inte kan separeras av interna diskussioner som skyddas av lag.
Epoch Times bad Food and Drug Administration (FDA) i juli om alla analyser som utfördes av myndigheten för covid-19-vaccinerna med en metod som kallas Empirical Bayesian data mining, som innebär att jämföra de biverkningar som registrerats efter ett specifikt covid-19-vaccin. med de som registrerats efter vaccination med icke-COVID-19-vacciner.
Enligt driftsrutiner som fastställdes av byrån och dess partner i januari 2021 och februari 2022 , skulle FDA utföra datautvinning "minst varannan vecka" för att identifiera biverkningar "rapporterade oftare än förväntat efter vaccination med covid-19-vacciner."
Byrån skulle utföra brytning av data från Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).
I ett svar nyligen sa FDA:s registerkontor till Epoch Times att det inte skulle tillhandahålla någon av analyserna, inte ens i redigerad form.
Byrån hänvisade till ett undantag från Freedom of Information Act som låter regeringen undanhålla memorandum och skrivelser mellan byråer och byråer "som inte skulle vara tillgängliga enligt lag för en annan part än en byrå i tvister med byrån."
Byrån pekade också på Code of Federal Regulations, som säger att "all kommunikation inom den federala regeringens verkställande gren som är i skriftlig form eller som därefter reduceras till skriftlig form kan undanhållas från offentliggörande förutom den faktainformation som rimligen är segregerbar i enlighet med regeln i § 20.22 är tillgänglig för offentliggörande.”
Det är inte klart varför FDA inte kunde producera kopior av analyserna med icke-faktisk information redigerad.
Epoch Times har överklagat beslutet från registerkontoret. FDA avböjde att kommentera, med hänvisning till överklagandet.
------------------------------------------
'Oacceptabel'⬇️
Kim Witczak, medgrundare av Woodymatters, en ideell organisation som förespråkar ett starkare FDA- och läkemedelssäkerhetssystem, sa att myndighetens vägran att tillhandahålla analyserna inte var acceptabel.
"Sekretessen är oacceptabel för en byrå som sa att den är öppen för allmänheten om vaccinsäkerhet", säger Witczak, som sitter i en av FDA:s externa rådgivande paneler, till Epoch Times.
Witczak sa att hennes oro för vaccinsäkerheten förstärktes av en färsk artikel från Dr. Joseph Fraiman och andra som fann en högre förekomst av allvarliga biverkningar hos vaccinerade deltagare i de ursprungliga Pfizer- och Moderna-vaccinförsöken än hos placebomottagare.
Hon noterade att FDA:s varning från 2004 för antidepressiva läkemedel om att läkemedlen kan öka risken för självmordstankar och självmordsbeteende kom över 10 år efter prövningarna som den baserades på.
-------------------------------------------
CDC⬇️
Centers for Disease Control and Prevention (CDC), enligt dokumenten som beskriver driftsprocedurer, skulle utföra en annan typ av datautvinningsanalyser, kallad Proportional Reporting Ratio (PRR) gruvdrift.
CDC har också vägrat, hittills, att tillhandahålla resultaten för dessa analyser.
Den har också två gånger lämnat falsk information när den har svarat på frågor.
Byrån sa till en början att inga PRR-analyser gjordes och att datautvinning är "utanför [e] byråns ansvarsområde." Byrån sa sedan att den utförde PRR, med start i februari 2021.
Senare erkände byrån att det inte var sant. Byrån började inte utföra PRR förrän i mars 2022, sa en talesman till Epoch Times .
Roger Andoh, en registeransvarig, gav det första svaret med hänvisning till CDC:s immuniserings- och säkerhetskontor. Dr. John Su, en CDC-tjänsteman, gav det andra svaret. Det är fortfarande oklart vem informationen kommer från.
Epoch Times har skickat in Freedom of Information Act-förfrågningar om interna e-postmeddelanden som kan ge svar.
-------------------------------------------
Data Mining-rapporter⬇️
Empirical Bayesian (EB) är fokuserad på att identifiera oproportionerligt antal biverkningar, sa CDC-forskaren Dr. Tom Shimabukuro i januari 2021.
Den identifierar "med en hög grad av tillförsikt rapporterade biverkning-vaccinpar minst dubbelt så ofta som förväntat. för ett covid-19-vaccin jämfört med VAERS-databasen”, sa han.
Eller en jämförelse mellan förekomsten av en specifik händelse som njursjukdom efter covid-19-vaccin jämfört med förekomsten av samma händelse efter alla andra USA-licensierade vacciner .
FDA och CDC har tillhandahållit regelbundna uppdateringar om EB:s datautvinningsarbete.
"Det är viktigt att det inte upptäcktes några empiriska Bayesianska datautvinningsvarningar för några biverkningar covid-19-vaccinpar vid den senaste datautvinningskörningen som FDA utförde den 18 februari," sa Shimabukuro till medlemmar i FDA:s vaccinrådgivningspanel den 26 februari. , 2021.
I ett granskningsmemorandum ( pdf ) för en utökning av nödtillståndet som beviljats ​​Pfizers vaccin, sa FDA-forskare att data fram till den 16 april 2021 endast visade en möjlig signal för kroppstemperatur.
I tidskriften Vaccine i juni 2021 sa FDA-forskare att en analys av fall av blodpropp efter Pfizer- och Moderna-vaccinerna inte antydde något säkerhetsproblem.
FDA och CDC pausade Johnson & Johnson-vaccinet i april 2021 på grund av fall av blodpropp, vissa med dödlig utgång, men upphävde pausen bara 10 dagar efteråt. FDA begränsade senare användningen av Johnson & Johnson-skottet.
I en artikel i CDC:s kvasi-tidskrift i augusti 2021 sa forskare från FDA och CDC att FDA använde EB mining för att övervaka händelser hos barn i åldern 12 till 17 efter vaccination.
Resultaten indikerade en brist på en säkerhetssignal för hjärtinflammation eller myokardit efter vaccination, även om andra övervakningssystem hade upptäckt problemet som en negativ händelse.
I en preprint-studie i oktober 2021 som senare publicerades i The Lancet , sa regeringsforskare att inga negativa hälsoresultat identifierades med EB-gruvdriften.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram