Nazisternas Partiprogram

2022-09-10
Man skulle ju nästan lite försynt kunna påpeka att det faktiskt aldrig mellan skål och vägg tycks ha funnits något verkligt nazistparti, detta då inte minst därför att de flesta punkterna i partiprogrammet ovan, faktiskt närmast tycks ha haft som främsta syfte att verkligen brännmärka sig själva som synnerligen olämpliga för all evig framtid - ja faktiskt rent av nazistiskt olämpliga till och med, mellan städ och hammare ...
Det tog dock uppenbarligen en bra stund för Herr Hitler att komma till insikt i den saken, men att tro att han trodde att Hess verkligen skulle kunna beveka en så inbiten kolonialist som trinde Winston, ja det får nog faktiskt närmast ses som ett tecken på patologiskt dåligt omdöme i så fall.. 😉
Så varför man måste odla myten om Hitler, jorå serru, allt ifrån Geli Raubal med Emile Maurice till Theodor Morell med sin narkotika och sina steroider, ger ju onekligen ett rätt så påtagligt intryck av att någon visste exakt vad den höll på med och någon annan visste inte fullt så mycket...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram