L Hänvisar Till CU24

2022-09-07

Med hänvisning till senaste inlägget av Conerlia Unfiltred 24 https://rumble.com/v1iwg4l-cornelia-unfiltered-episode-24-law-of-war-del-iii.html?fbclid=IwAR2LQDv6B9M-834pMKMRtSYXz9QzNpcDokMwzFuJYbzHTJ28LDnDaxXfddM där veteranen Derek Johnson på Rumble.com berättade om den amerikanska militärlagstiftning, invigningen, Trump stil in charge, konstitutionen etc. Jag har 42 sidor dokument varav de första 8 sidorna är översatt
------------------------------------------
Den Amerikanska militära lagstiftningen
Detta är militär lag, militära bestämmelser, militär Symbolism, Militär Optik, Militära koder, Militära seder, Militär Etikett...
Därefter kommer Konstitutionen. Militär kan agera utan kongressen och vem som helst. Det gjorde Founding fathers tydligt i UCMJ och konstitutionen.
Om det som visuellt hände inför alla, inte är slutfört, kommer det att vara som motsvarande att alla soldater dör på uppdraget/uppdragen, dör förgäves. Och det kommer inte att hända.
De enda service medlemmarna som kan avslöja detta för dig är USA:s militära veteraner.
Alla i aktiv tjänst, National Guard, eller Reserve Components, svärs in under ed och skulle vara ett hot mot Nationell säkerhet, och kan ställas inför krigsdomstolar för förräderi för avslöjande uppdrag, som det är
skadligt för de uppdrag som körs över hela världen.
Detta är monumentalt och Historiskt.
--------------------------------------------------------------------------
"Du kan inte se skogen för träden"
Dvs inte bara 99% av alla Amerikaner utan människor i dvala tänker att just nu är Joseph Biden Jr president.
Det här är bara en liten del av militära och konstitutionella lagar och order som beskriver vad som hände mitt framför alla från 20 januari 2017 till 20 januari 2021 och som skiljer sig från någon annan tid i USA:s historia som visar denna hemliga operation till att återställa republiken och där Donald Trump fortfarande är president på grund av militärlagarna (Uniform Code of Military Justice) och konstitutionell lag.
--------------------------------------------------------------------------
Militär och civil är två separata lagar.
Överbefälhavare är "The Uniform Code of Military Justice"
En President gäller för Federala och civila lagar. Presidenten är inte president över militären.
Överbefälhavaren är inte CIC över civila. Även om det finns många inom US Military som önskade det. Att dessa arroganta, nedlåtande, privilegierade, bortskämda attityder skulle ha städats undan för flera år sedan
--------------------------------------------------------------------------
Lagar och Lagstiftare
Den allmänna missuppfattningen är att alla lagar som antagits av lagstiftare bär sken av lag utgör landets lag. Konstitutionen är landets högsta lag, och alla stadgar måste, för att vara giltig, vara överens. Det är omöjligt för en lag som bryter mot
Konstitutionen ska vara giltig. Detta är kortfattat så här: "Alla lagar som är motbjudande konstitutionen är ogiltiga." Marbury vs. Madison 1803, 5 U.S. (2 Cranch) 137, 174, 176.
President Trump undertecknade den mest monumentala Executive Order 13848 i USA:s historia den 12 september 2018.
Inuti beskrevs FYRA stora händelser:
1. Deklarerade en nationell nödsituation. Enligt federal lag måste nationella nödsituationer vara behandlas av kongressen.
Det togs inte upp. Covid-19 nämndes inte förrän den 4 februari, 2020, på State of the Union Address, FIRST av president Trump, så hur visste han att utfärda en nationell nödsituation i september 2018 för att aktivera den 3 november 2020?
Nationella nödsituationer definierade: https://www.govinfo.gov/.../USCODE-2020-title50-chap34...
Krig och nationellt försvar:
2. Deklarerad sjölag. (Declared Maritime Law). Han satte specifikt datumet 3 november 2020 som aktivering datum för sjölagen den 12 september 2018.
Om det inte finns något sådant som väljarbedrägeri, vilket först blev ett ämne i "nyheterna" i december 2020, hur visste president Trump hur han skulle uttrycka det
specifikt datum 3 november 2020, i september 2018 Executive Order? #MilitaryIntel
Undrar du varför det råder brist överallt? Sjölagen är lika med vattnets lag.
Sjölagstiftningen är anledningen till att inga utländska varor kommer in i USA enligt vad som anges i EO 13848, därav varför fartygen bevakas vid hamnstäderna och lådor inte har levererats till
-------------------------------------------
Executive Order (Verkställande order, Automatisk lag) Allt som krävs är att läsa lite:
Amiralitetens sjölag förklarade:
Kapitel 1, avdelning 33 Code of Federal Regulations; Avdelningen för inrikessäkerhet:
Konventionen om det fria havet:
3 och 4. Valbedrägerikommittén och statssekreterare.
President Trump anger specifikt datumen för aktiveringen där de skulle rapportera. 45 dagar efter den 3 november 2020, vilket var den 2 januari 2021 och 45 dagar efter det... vilket är den 3 mars 2021.
President Trump och FEMA utlyste ytterligare två nationella nödsituationer 2020 som också
heller aldrig behandlats av den kongressen.
Nationella nödlagen: National Emergencies Act Wiki Explained:
National Emergency Act Wiki förklaring:
Presidentens befogenheter: Powers of the President:
Det är därför som president Trump den 3 november 2020 utfärdade en presidentnödsituation, känd som en PEAD, ett Presidential Emergency Active Document.
De enda som kan veta vad som finns i det dokumentet är presidenten och militärgeneralerna.
Men baserat på Lag och ordning från 2017 fram till det datumet tillsammans med militära bestämmelser, optik, symbolik, och visuella operationer.
En veteran eller person kan berätta vad som finns i det dokumentet
baserat på dem fram till den dagen.
Förklaring av veteran
President Trump undertecknade National Quantum Act den 21 december 2018. Undertecknade sedan Executive Order 13885 (14 sidor) kallad National Quantum Initiative den 30 augusti, 2019, som visas i avsnittet "Om" på regeringens webbplats Quantum.gov lanserades i september 2021.
17 av de 19 organen i National Quantum Initiative är militära organisationer.
Militära myndigheter på Quantum dot GOV:
-------------------------------------------------------------------------
"Mainstream media" började kalla veteraner och människor som veteraner för "konspirationsteoretiker" och Qanons och militära veteraners inlägg kommer från "Q"
President Trump avslutade flygvapnets militära rymdprogram och etablerade Independent
Rymdstyrkan i december 2019. På grund av ovanstående och ALL lag och ordning från 20 januari 2017, aktiveras dessa 4 kulor i Executive Order 13848 med nyckelkulan: Maritime Law, den 3 november 2020, och PEAD skrev under den dagen.
Ingen president bekräftades lagligt den 6 januari 2021 och behövde inte bli det, p.g.a. de oadresserade nationella nödsituationerna från 2018 och 2020, Presidential Enhancement Act av 2019/2020, Presidential Emergency Active Document, åberopande av upprorslagen av 1807 som alla är 47 U.S. Code 606 med titeln War Powers of the President.
På valdagen den 3 november 2020 twittrade den 4-stjärniga general Nakasone: " samtidigt som tiotals miljoner folk går till valurnorna, @US_CyberCom och @NSAGov team runt om i världen är fullt engagerad och arbetar hårt med våra partners för att försvara våra val.
Vi tog det vi lärde oss av
2018, och tog det till en helt ny nivå för #elections2020."
US_CyberCom = United States Cyber Command
NSA = National Security Agency
"Took" - dåtid för den nuvarande dagen.
"Around the world" - Varför behöver vi lag runt om i världen för valet i USA?
Vem var president 2018?
När bildades den oberoende rymdstyrkan?
När etablerades Quantum Information System?
Kommer du ihåg "Russia Colllusion" som var en lögn och bluff?
Kommer du ihåg det falska ryska dokumentet?
--------------------------------------------------------------------------
Vad har vi lärt oss av 2018? Alla dessa lysande order och lagar skrevs tidigare Covid-19, före 3 november 2020 (valdagen) och före 6 januari 2021, etc. Föreställ dig det där. Läs nu 4 Star Generals tweet igen och Optiken... låt den sjunka in.
Ursprunget och grunden för vår nation kom alla i denna ordning: armén, militärlagen, marinen, Marines, militära föreskrifter, militär symbolism, självständighetsförklaringen, flaggan, konstitutionen, Bill of Rights, Marbury vs. Madison. Lite militärhistoria för dig.
Den allra första militära grenen grundades 14 juni 1775, den USA:s armé. Revolutionskriget startade den 19 april 1775.
Grundarna kämpade två månader innan de etablerade nationens första gren av militär som de sade, "vi behöver en snabb armé på marken och armé på vattnet." Marinen grundades strax efter den 13 oktober 1775, sedan marinsoldaterna den 10 november 1775.
Uniform Code of Military Justice aka Military Law antogs den 30 juni 1775, med 69 Krigsartiklar för att styra den kontinentala arméns uppförande. Det finns absolut Ingen Slump att USAs flagga svors in i kongressen i juni14, 1777.
Ingen slump att 50 dagar senare... Den första USA-flaggan som någonsin flaggats, tog flyget vid Fort Stanwix aka Fort Schuyler (på den tiden) den 3 augusti 1777 och 3 dagar senare, var i en av BLODIGASTE striderna i revolutionskriget under Saratoga-kampanjen som startade i Juni 1777.
Ingen slump Fort Schuyler är nu Fort Schuyler Maritime College.
Vid slaget vid Baltimore 1814 beordrade major George Armistead "en flagga så stor att Britterna skulle inte ha några svårigheter att se den på avstånd." Den mätte 42' × 30' och var känd som "Great Garnison Flag" och "Star Spangled Banner Flag."
Motståndet från Baltimores Fort McHenry under bombardemang av Royal Navy inspirerade Francis Scott Key för att komponera dikten "Defence of Fort McHenry", som senare blev den text till "The Star-Spangled Banner."
Så att välja att knäböja eller sitta ner, inte ta av hatten eller lägga handen över hjärtat är skamligt nedlåtande mot alla tjänstemedlemmar, men särskilt de som gav sitt liv för att du ska leva din.
USA:s flagga representerar ”Militären först”... inte staterna.
Varje tjänstemedlem, aktiv eller veteranstatus, som försöker misstolka eller vrida konstitutionen att passa deras personliga berättelse är ett utmärkt exempel på någon som inte hade någon aning om varför de "tjänade" detta stora land.
Servicemedlemmar drar nytta av fasta löner, bostad, medicinska förmåner, tandvårdsförmåner, högskoleförmåner inte bara för dem själva, utan för makar och barn.
ALLT antas vara sekundärt till denna nation och amerikaner, och ett PRIVILEGIE. Genomsnittet ASVAB (Military Entrance Exam) poäng för alla grenar är 31 till 36...
Allt över 50 med en minsta GT-poäng på 110 är militärens övre skikt. Gissa vem som var med i den sistnämnda?
Och det är även därför som militären och president Trump antog Executive Order 13958, med titeln1776 års kommission. Är att inte bara återställa republiken, men också göra
Utbildning av vår historia, ursprung och grundcentrum för denna nation och militären också. Det är en grymhet och en skam mot alla soldater som gav allt, betalade det ultimata offret, och till de av oss som lever och andas vår nations ursprung och historia, bevara och föra dem vidare till dem som förstår allt som krävs för att behålla USA vad de har sitt ursprung att vara.
Inga fler soldater som misstolkar och slaktar vår nations historia och ursprung till familjen medlemmar och civila. De kommer att förstå och känna till militärens historia, deras gren,
vår nation bland många andra listade ovan.
--------------------------------------------------------------------------
Amerika är en idé.
Det är inte bara en slogan eller tidningar i Smithsonian. Det kom via människor som jag och de jag känner som tjänade för de rätta avsikterna och älskar denna nation. Det enda sättet att ändra det är = Molon Labe från oss.
Kongressen och media har under många år alla missuppfattat och vridit ursprunget, historien, och sammanhangen för självständighetsförklaringen, flaggan, konstitutionen, lagförslaget till Bill of Rights, glömmer Marbury vs Madison 1803, och har använt omvänd psykologi på människor för att skapa kaos och splittring för att passa deras berättelser och personliga agenda, tack vare Corporation från 1871.
Deras motto var "skapa ett problem som det redan finns en lösning på." De dog i november 8, 2016. Och eftersom data visar att 70 % av amerikanerna inte vet något om konstitutionen, hör många ett "Congressman" citat "från" det..
Och majoriteten av amerikaner kan inte skilja mellan sanningen från osanningen, eftersom de helt enkelt inte kommer att läsa eller forska och/eller lyssna på fel personer som inte har någonting
men personliga agendor och vrid, lura och misstolka för att uppfylla dessa agendor.
Inte konstigt varför veteraner som jag blir ignorerade, avskräckta, utskrattade, förlöjligade och föraktade. Någon måste stå för militära och konstitutionella lagar och order, Regler, symboler, koder och historik. Jag har redan varit i de stövlarna.
Våra grundare var vanliga människor. Lysande, men vanligt. Gemensam betydelse Kongressen var inte en heltidskarriär som den har varit. De skrev alla delar av vår stiftelse där allmogen kunde läsa, förstå och förstå. Får inte vändas, misstolkas och missbrukas 246 år på vägen.
Tack och lov att det finns några av oss kvar som läser, studerar, förstår, tjänar och kämpar av de rätta skälen... för det sanna URSPRUKTET och GRUNDLAGEN och för hela mänskligheten... inte bara utvalda grupper och utvalda frågor.
Det är därför det lönar sig att känna till din HISTORIA och veteraner som känner till militärhistoria, militärlag, förordningar, symbolik och URSPRUNGET till var och hur de kom. Det är mycket viktigt att soldater FÖRSTÅR och VET VARFÖR de TJÄNAR.
Vårt "CV" kommer i andra hand och som ett privilegium bakom amerikanerna vi tjänar(d). The Oath of Enlistment säger specifikt...
"Jag svär HÖGLIGT att STÖDJA och FÖRSVARA USA:S KONSTITUTION mot ALLA fiender, utländska OCH inhemska; att jag kommer att bära sann tro och trohet till densamma; och att jag kommer att lyda order från USA:s president och order från de officerare som utsetts över mig, enligt bestämmelser och Uniform Code of Military Justice.
Så hjälp mig Gud." (Titel 10, US Code; lag av den 5 maj 1960 som ersätter den formulering som först antogs 1789, med ändring som trädde i kraft den 5 oktober 1962). Högtidlig definition = seriös och värdig. Military.com
"Från eden kan du se att du kommer att försvara konstitutionen -- inte en person. Disciplin och att acceptera order är svurit till. Slutligen lovar du att möta UCMJ (Uniform Code of Military Justice) om några tvister stiga upp."
--------------------------------------------------------------------------
Vilket också är anledningen till att INGEN NATIONELLGARDE soldat skulle vända ryggen åt NÅGON president som är en juridisk president. Det är militära regler, order och etikett till överbefälhavaren.
Det motsvarar att inte hälsa eller gå till uppmärksamhetspositionen för någon officer. Media visar National Guard Troops med ryggen mot "Biden Motorcade:"
--------------------------------------------------------------------------
Nationalgardet med ryggen vänd:
Inget av det spelar någon roll eftersom "Biden" inte invigdes. Spola tillbaka. Det finns bara EN person som kan aktivera National Guard till Federal Duty... det är USA:s president.
10 United States Code 12406; Armed Forces:
(3) presidenten är oförmögen med de reguljära styrkorna att verkställa USA:s lagar; de Presidenten kan kalla in medlemmar och enheter i nationalgardet i vilken stat som helst i den federala tjänsten sådana siffror som han anser nödvändiga för att slå tillbaka invasionen, undertrycka upproret eller verkställa dessa lagar.
Beställningar för dessa ändamål ska utfärdas genom guvernörerna för stater eller, i fallet med District of Columbia, genom den befälhavande generalen för
National Guard of District of Columbia.
President Trump införde i sin verkställande order den 12 september 2018 en nationell nödsituation som gick oadresserad (brott mot kongressen och lag) och aktiveringen av sjölagen på 3 november 2020. Hur visste han att han skulle sätta de med datumet 3 november 2020 till AKTIVERA i en Executive Order (Automatic Law) i september 2018?
Dessutom, den 30 april 2020, undertecknade president Trump Executive Order 13919 som ger Försvarsminister tillstånd att göra godkännanden att AKTIVERA reservkomponenter av militären till aktiv tjänst.
Executive Order 13919:
https://www.federalregister.gov/.../ordering-the-selecte d-reserve-of-the-armed-forces-to-active-duty
Den 6 januari godkände försvarsminister Christopher Miller upp till 6 200 soldater för att stödja civila myndigheter i District of Columbia i upp till 31 dagar enligt avdelning 32, 502(f) myndighet. Aktiveringen av nationalgardet till federal plikt betecknade åberopandet av upproret Act of 1807... soldaterna anlände inte till D.C. förrän den 17 januari 2021.
Om de var där för "invigningen" varför stannade de då till den 3 mars? 3 mars dagen före det ursprungliga invigningsdatumet i United States History, 4 mars; Optik.
Presidenten har också full och direkt kontroll över United States Marines, via Marine Law of 1834, som det lyder: "kan användas för andra uppgifter som presidenten kan anvisa..."
District of Columbia National Guard är det ENDA National Guard som ENDAST rapporterar till
presidenten. Det är den första att svara på vår nations huvudstad.
District of Columbia National Guard:
Så varför kom 30 000 (plus) nationalgardet och reservtrupper från flera stater till D.C.? Se ... om du inte är uppmärksam på URSPRUNG ... och AKTUELLA händelser ... kommer du efter. Detta
artikeln här är januari 2022 ... och får läsarna att tro att "Biden" aktiverar trupper.
Nationalgardet utplacerat:
vid-surge-1669109
"Aviserade utplacering av 720 soldater till de mer än 23 000 som för närvarande är utplacerade..."
Hur kommer det sig att du inte hörde talas om att de 23 000 var federalt aktiverade? Du gjorde. President Donald John Trump den 6 januari 2021 och 17 januari,2021.
Han gav dessa order via den högsta lagen i landet och via krigsmakter förlängningar.. Därför är Han den enda som kan återta dessa order. I militära termer är D.C. ett främmande territorium... vilket betyder att de aktiverades Federalt av presidenten.
"Den amerikanska konstitutionen föreskriver ett federalt distrikt under kongressens exklusiva jurisdiktion; distriktet är därför inte en del av någon amerikansk stat (det är inte heller en själv)." USA blev ett företag enligt amerikansk lag 1871 (Stoutenburgh v. Hennick, 129 U.S. 141; via fördraget från 1871).
Stoutenburgh v. Hennick, 129 U.S. 141:
Regeringens doktrin och praxis säte:
Koden för District of Columbia (Corporation):
District of Columbia Organic Act från 1871 är en kongressakt som upphävde individuella stadgar för städerna Washington och Georgetown och etablerade ett nytt territorium regering för hela District of Columbia. The Seal of the District of Columbia har datumet 1871, vilket erkänner året distriktets regeringen införlivades.
District of Columbias sigill:
--------------------------------------------------------------------------
Invigningen (Installationsdagen 20 Januari)
Vet du varför tidigare presidenter deltar i invigningen? Att lämna över kärnkraften. Fotboll.
Var var president Donald Trump den 20 januari?
Militären är mycket angelägen om vår flagga och ceremonier. Och på grund av det...
Det var president Trump som tog emot Konstitutionell och militärt reglerad invigning. Ta emot en 21-kanonshälsning av det officiella presidentsalutbatteriet känt som 3rd U.S. Infantry Regiment Division aka The Old Guard, officiell "Hail to the Chief" av marschbandet, en röd matta
Utrullning, med 17 guldkantade flaggor, och kvar på Air Force One #28000 med Nuclear Football.
Det officiella Presidential Salute Battery som gav president Trump 21 pistolhälsningen: Batteriets motto, "The Highest Honor", har en dubbel betydelse. För det första hänvisar det till 21 – Gun Salute ofta avlossad av PSB.
Det är allmänt erkänt som den högsta militära utmärkelsen som kan ges. Batteri för presidentens salut:
Det är också förordning att ackompanjera en 21 Gun Salute med "Hail to the Chief" som president Trump mottogs för att starta den fullständiga militärreglerade och konstitutionella invigningen.
Se president Trumps invigning 2017 först där du kan se, se och höra samma sak. Regelinvigning.
President Trumps 2017 invigning 21 Gun Salute:
Läs nu vikten av Rounds Fired:
Läs sida 2: Vapen varierar från 5 till 21:
Antal vapen = skott som avfyrats. 21 är den högsta utmärkelsen.
C-Span - President Trump tar emot 21 Gun Salute:
Se nu invigningen den 20 januari 2021 via militära bestämmelser och konstitutionen: Den VERKLIGA invigningen 20 januari 2021 (president Trump):
"Biden" fick en militär begravningstjänst vid den okände soldatens grav. han fick 13 avfyrade skott (inte en salut) med en 3 salutsalut. Innan de anlände till de okändas grav, vid "Capitol Building" var det NOLL presidentval Salut Battery-spelning av "Hail to the Chief" som är invigningstema för presidenten.
Den enda "Hail to the Chief" som framfördes hela dagen, den 20 januari 2021, var på Joint Andrews Base för President Donald Trump.
Kl. 6:58:25 i den första videon (nedan) av hela 20 januari 2021, Capitol to Military Funeral..."Honors March 1" spelades av de oreglerade falska uniformerna som är låten som spelades för de 13 rundor avfyrade för ministerbosatt som du kommer att läsa nedan.
The Marine Band, "The President's Own" ska framföra "Hail to the Chief".
Det var noll marinband "The President's Own" som spelade "Hail to the Chief".
Den enda låten som spelades på begravningsgudstjänsten för Josephine Biden var "Honors March One".
Ingenstans på Marine Bands officiella YouTube-sida finns det någon ceremoni den 20 januari 2021. Marine Band "Presidentens egna" YT-sida https://www.youtube.com/user/usmarineband/videos?view=0...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram