F.D. Ericsson-Anställd Om Sin Rättstvist Med Företaget

2022-08-31

En E-bok skriven av en fd Ericsson anställd gällande en rättstvist som Cornelia Gustafzon fick på mail.
Här översatt⬇️
Jag är en före detta Ericsson-anställd, som för närvarande kämpar mot företaget i domstol (och även på åklagarnivå, dvs brottsutredning), ett slagsmål som har dragit ut på tiden de senaste 7 åren, och som direkt involverar herr Börje Ekholm (VD) och Xavier Dedullen (Chief Legal Officer fram till skandalen i Irak bröt ut i början av 2022).
Därefter kommer det så småningom att utvecklas till de europeiska domstolarna mot den bulgariska staten, eftersom mitt fall visar hur endemisk, skrämmande och flagrant korruptionen på statlig nivå är, vilket bland annat bevisar att det bulgariska rättssystemet är en absolut fars, med fall som är riggad från början.
Jag företräder mig själv i domstol (vilket betyder att jag är min egen advokat). Lätt byte, eller så den korrumperade tanken.
Men förutom att känna till lagarna är jag också väldigt frispråkig och har inga problem med att direkt fördöma brott och korruption, vilket jag gjorde.
Som ett resultat genomfördes en kampanj för att mobba och trakassera mig av myndigheterna för att pressa och skrämma mig så att jag ger upp mina klagomål och om möjligt lämna landet, en kampanj som inkluderade att bli fängslad i 24 timmar och ha mina bärbara datorer och smartphones beslagtagna i nästan 1 år nu.
Tanken är att jag inte ska kunna jobba och antingen böja mig för dem eller gå.
Som tur var kunde jag alltid utstå extrema svårigheter, vilket inte bara hjälpte till att bygga upp och forma min karaktär utan också att stå mitt emot oavsett vad eller vem.
Därför fortsatte jag min kamp och under tiden skrev jag den här e-boken (som som en sidoanteckning helt skrevs på en smartphone).
Fallet omfattar bland annat brott begångna av Ericsson mot rättvisa, i form av tillverkning av bevis och tillhandahållande av falska förklaringar och vittnesmål i domstol - nedan hittar du den fullständiga listan över olagligheter och brott som begåtts:
• användningen av automatisering som ett verktyg för diskriminering (välkommen till framtiden);
• diskriminering
Användning av affärskommunikationsverktyg för personangrepp som innehåller diskriminerande kommentarer och överväganden;
• att behandla diskriminering som konfidentiell information (grovt brott);
• offentlig attack;
• falska anklagelser och förtal;
• tillhandahållande av falska utlåtanden till yrkesinspektionen (brott mot staten);
• tillhandahållande av falskt vittnesmål i domstol (brott mot rättvisa);
• att juridiskt betrakta och presentera de olika Ericsson-kontoren som kunder till varandra så att diskriminering blir konfidentiell information och offret för diskriminering avskedas på disciplinära grunder;
• att säga att arbetsinstruktionerna inte ska följas;
• tillverkning av bevis;
• Presentation av påhittade bevis i domstol (brott mot rättvisa);
• presentation av falska vittnen i domstol (brott mot rättvisa).
Intressant nog, när bevisen tillverkades, fick jag ekonomiska erbjudanden om att lämna företaget på deras villkor och fick veta att om jag skulle välja att inte acceptera dem skulle jag få sparken på grund av disciplinära skäl (faktum att jag rapporterade till yrkesinspektionen i god tid och innan det faktiskt skedde, dvs innan jag blev uppsagd).
Tyvärr använder de offentliga tjänstemännen i Bulgarien inte sina positioner för att tjäna och skydda medborgarna och för att se till att lagarna respekteras, istället använder de medborgarnas klagomål som ett sätt att tjäna pengar och tjäna pengar.
Vare sig det är för dem direkt eller för institutionerna de representerar, och detta anses normalt av alla, därav termen endemisk korruption, som så ofta förknippas med Bulgarien.
En av de saker som gör mitt fall unikt är det faktum att Ericsson greps på bar gärning för att jag har en rapport från yrkesinspektionen som visar att allt var påhittat:
Jag klagade över diskriminering från Ericssons bulgariska kontorsledning till mina regionala projektledare från Ericssons tyska kontor, och under tiden informerade de globala projektledarna från Ericsson Sverige om vad som pågick
Och de sparkade mig genom att säga att jag delade konfidentiell information med en kund (dvs. de behandlar diskriminering som konfidentiell information och uppger att Ericsson är en klient för sig själv.
För att avskeda mig, fabricerade de de 3 förfrågningar om skriftliga förklaringar som lagen kräver vid disciplinära uppsägningar, som de aldrig framförde varken för mig eller till Yrkesinspektionen, utan framförde dem sedan i domstol).
Det skulle vara drömmen för vilken diskriminerande person som helst om detta skulle förvandlas till en standardiserad trend, bli allmänt accepterad, dvs om offret bara kunde klaga till honom/henne (diskriminatorn).
De hade helt enkelt lättare att avskeda och försöka tysta en vanlig anställd snarare än att straffa sina bulgariska kontorsrepresentanter och chefer.
Hela tiden var både VD:n och Chief Legal Officer mycket väl medvetna om hela situationen då jag kontaktade dem direkt.
Och istället för att erkänna felen och försöka rätta till hela situationen, bestämde de sig för att behålla de falska uttalandena och de fabricerade bevisen inför domstolen.
Allt i hopp om att eftersom det är Bulgarien kommer ingen att veta eller bry sig om det i Sverige, särskilt aktieägare och investerare.
Jag fick min karriär förstörd (om du läser min bok förstår du varför), och under tiden får herr Börje Ekholm flera miljoner euro per år i lön, spetsad med aktieutdelningar och särskilda pensionsutbetalningar.
Jag avslutar min bok med att säga: "det är viktigt att notera att de beter sig så här med vanliga människor, men när det amerikanska justitiedepartementet startar en brottsutredning och hotar dem med mutanklagelser för påstått tjänstefel i Irak, löser de det omedelbart och acceptera att betala över 1 miljard dollar i böter, inte för att åtalas.
Jag tror att detta säger allt om företagets verksamhet och karaktären hos de inblandade individerna".
Med ditt köp kommer du att hjälpa till att avslöja och bekämpa olagligheterna och de så kallade tjänstemannabrotten som begås av sådana företag mot vanliga medborgare som du och jag, och jag skulle vara tacksam om du kunde dela länken med din familj , vänner och bekanta i allmänhet, så att fler är medvetna om det.
För i slutändan, vad de hoppas är att folk i Sverige inte får veta om det, så att de kan fortsätta leva fasaden.
Fasad, där de prunkar kring sina positioner, titlar och sociala status samtidigt som de erbjuder sig själva miljontals euro i löner och särskilda pensionsutbetalningar, allt på bekostnad av att förstöra liv och karriärer för röstlösa människor i fattigare länder som ingen bryr sig om, på allvar skadar Sveriges namn och rykte på vägen.
Tack
------------------------------------------
Jag bifogar en del av uppsägningsbrevet till bilderna ovan (du hittar det även på https://docdro.id/pafE1HW ), där de olika Ericssonkontoren hänvisar till varandra som kunder till varandra.
Därför, om du klagar på diskriminering säger de att du delar konfidentiell information med en klient.
Ericsson Bulgarien hänvisar också till Ericsson Tyskland som en tredje part utanför organisationen, när de anställda de hänvisar till i verkligheten var mina projektledare och en del av min organisation och avdelning (Supply Chain och Logistics, och Ericsson Bulgarien arbetade för ett projekt ledd av Ericsson Tyskland.
Som skulle skicka oss de arbetsinstruktioner som vi skulle följa, men cheferna för Ericssons bulgariska kontor gjorde det inte, faktum att jag rapporterade till Ericsson Tyskland och att Ericsson Sverige kände till, som jag som ett resultat av att jag fick sparken på grund av disciplinära skäl.
medan de flesta av de andra direkt inblandade fortsätter att arbeta för företaget till denna dag, på höga positioner, av vilka några till och med fick befordran).
Det här är företagskulturen och det är de principer som Ericsson tillämpar, och frågan vi måste ställa oss är: vilken typ av människor, vilka ledare söker de efter, odlar, stimulerar och främjar?
Att ställa och tänka på den frågan hjälper dig definitivt att förstå alla de senaste nyheterna kring Ericsson och dess ledare.
notera: dessutom innehåller sista stycket ärekränkning och falsk anklagelse om vägran att lämna tillbaka den bärbara datorn (att fly från en legitim ägares lokaler med material eller varor som inte tillhör oss är i själva verket att stjäla).
Påstående som är en uppenbar lögn och en del av det bevismaterial som jag avslöjar i detalj i min bok och som jag har bevis för, i form av dokumentbevisning (rapport från Yrkesinspektionen).
Denna bok och alla fakta som presenteras i den, förutom att redogöra för en sanningsenlig återgivning av händelserna och därför är lätt att kontrollera och få både dess äkthet och författarens identitet bekräftad, är också skyddad av upphovsrätt Lag.
Som sådan kommer varje försök att otillåten sälja eller hyra ut det genom otillåten reproduktion eller användning för att dra nytta av det, juridiskt bestridas och åtalas.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram