AI-Kontroll

2022-08-14

Artificiell intelligens - en sekulär titt på den digitala antikrist..... En konstgjord instinktiv intelligens som inte kan känna rädsla för att behöva uppleva sina egna känslor kliniskt befriad från emotionell visdom......
------------------------------------------
Varför har globalister en djupt rotad besatthet av artificiell intelligens (AI)? Vad är det med den brinnande jakten på en autonom digitaliserad hjärna som skickar dem in i extas?
Handlar allt om vad AI kan göra för dem och deras agenda, eller finns det också ett mörkare "ockult" element i konceptet som är så tilltalande?
Ur artikeln ⬇️
World Economic Forum, en organisation dedikerad till den globalistiska "Great Reset"-agendan , den fjärde industriella revolutionen och "Shared Economy", ägnar en stor del av varje årligt möte i Davos, Schweiz till diskussion om AI och utvidgningen av dess inflytande över det dagliga livet.
Förenta Nationerna håller omfattande policysessioner om AI och har lagt ner en stor mängd energi på att upprätta "etiska regler" för utveckling och användning av artificiell intelligens
Kärnan i FN:s ansträngningar är påståendet att endast FN är kvalificerat att diktera och kontrollera AI-teknologier; för hela mänsklighetens bästa, naturligtvis.
AI-styrning är planerad att träda i full effekt till 2030 enligt FN:s egna vitböcker (alla globalistiska institutioner har satt 2030 som måldatum för alla sina projekt).
En annan mindre känd men betydande organisation är World Government Summit som hålls varje år i Dubai. Dessa toppmöten deltar av många nationella ledare och representanter samt företags vd:ar och kändisar.
De primära ämnena för fokus på WGS är vanligtvis klimatförändringspropaganda, centralisering av den globala ekonomin, transhumanism och AI.
De flesta av de offentliga diskussionerna om AI kretsar kring positiva berättelser; Det är meningen att vi ska vara övertygade om de många stora framsteg som AI-tekniken kommer att ge.
Några av "fördelarna" inkluderar transhumanistiska hälsomodifieringar, datorimplantat i kroppen eller hjärnan och till och med nanobotar som en dag kan vara tillräckligt avancerade för att förändra våra celler. Med andra ord, för att dra nytta av AI måste vi bli mindre mänskliga och mer maskinella.
Andra förmodade fördelar kräver ett stort antal nya system (några av dem byggs nu) som skulle tillåta algoritmer att övervaka alla aspekter av våra liv.
Globalister refererar ofta till dessa system som "sakernas internet" – varje apparat du äger, bilen du kör, varje dator, varje mobiltelefon, varje övervakningskamera, varje stoppljus, allt skulle centraliseras till ett enda AI-nätverk inom ett stad, och varje stad skulle vara kopplad i ett stort spindelnät till en nationell AI-databas.
Internet of Things nämns regelbundet i samband med klimatförändringsstyrning och koldioxidrestriktioner. Syftet är kristallklart – regeringar och företagseliter vill ha möjligheten att övervaka varje watt energi du använder varje dag.
Denna typ av fullspektruminformation gör det lättare att diktera våra beslut och vår tillgång till varor och tjänster. De skulle ha total kontroll över alla som bor i dessa "smarta städer". Hela ditt liv, varje sekund, skulle bevakas och granskas.
Men hur kunde detta göras möjligt? Miljoner och åter miljoner människor som lever dagligen; det är MYCKET data att sålla igenom för att hitta någon som inte följer reglerna.
Detta är en av anledningarna till att globalisterna saliverar över AI-teknologier – Det är det enda verktyget som finns för att samla in och avgränsa massdatainsamling i realtid.
Det finns redan försök att använda AI-system för att förutsäga brott innan det inträffar (pre-crime). Dessa experiment är ganska överhypade eftersom de faktiskt inte förutsäger specifika brott eller identifierar specifika brottslingar.
Snarare använder de statistisk analys för att förutsäga vilka områden i en stad som det är mest sannolikt att vissa brott kommer att inträffa.
Du behöver ingen AI för detta, alla poliser som har arbetat i en stad tillräckligt länge kan berätta när och var vissa brott är mest sannolikt att hända.
Lustigt nog har AI-algoritmer nyligen anklagats för "rasfördomar" när det kommer till de områden de väljer för förutsägande brottslighet, eftersom dessa områden ofta tenderar att vara i övervägande svarta stadsdelar och de mest förutsedda brottslingarna tenderar att vara unga svarta män.
Så, datorerna har anklagats för rasprofilering precis som många poliser anklagas för rasprofilering.
Bara en annan klassisk motsägelse från den politiska vänstern: De älskar idén om klimatförändringsrestriktioner, transhumanism och till och med AI-övervakning när det passar dem.
Men en dator bryr sig inte om dina känslor och den bryr sig inte om sociala tabun. Den bryr sig bara om siffrorna.
Och det är här vi kommer in på de större farorna som är inneboende i AI. Föreställ dig en värld mikrostyrd av en kall död algoritm som bara ser dig som en av två saker: en resurs eller ett hot.
Förutsägelse av förbrott är nonsens⬇️
Algoritmer övervakar vanor och mönster och människor tenderar att bryta mönster abrupt. Människor påverkas av krishändelser på olika sätt som är omöjliga att förebåda.
Det finns alldeles för många variabler och det kommer aldrig att finnas ett system som kan förutsäga framtiden, men det kommer inte att stoppa globalisterna från att försöka tvinga fram frågan.
AI-styrning är en oundviklighet enligt globalistiska institutioner ⬇️
De hävdar att artificiell intelligens en dag kommer att användas för att styra hela samhällen och dela ut straff baserat på vetenskapligt effektiva modeller.
De agerar som om detta bara är mänsklighetens naturliga väg och en vi inte kan undvika, men i verkligheten är det en självuppfyllande profetia.
Det är inte nödvändigtvis menat att hända, det är konstruerat för att hända.
AI-förespråkare hävdar att algoritmerna inte kan agera med samma fördomar som människor gör, därför skulle de vara de bästa möjliga domarna av mänskligt beteende.
Varje beslut från produktion till distribution till sjukvård till skolgång till lag och ordning skulle hanteras av AI som ett sätt att uppnå ultimat "rättvisa".
Som nämnts ovan har de redan stött på vägspärren för statistisk sannolikhet och det faktum att även om AI lämnas att självständigt fatta beslut utan känslor, kommer miljontals människor fortfarande att se dessa beslut som partiska. Och på något sätt skulle de ha rätt.
Det mest logiska beslutet är inte alltid det mest moraliska beslutet⬇️
Dessutom är en AI programmerad av sin skapare och kan konstrueras för att fatta beslut med skaparens fördomar i åtanke. Vem får programmera AI? Vem får diktera dess kodning? Globala elitister?
Och det är här vi kommer till det mer "andliga" elementet i AI-frågan i förhållande till globalisterna.
För ett par år sedan skrev jag en artikel med titeln "Luciferianism: A Secular Look At A Destructive Globalist Belief System."
Mitt mål i det stycket var att beskriva den stora mängden bevis för att globalister i själva verket är en sorts kult av organiserade psykopater (människor utan empati som gläds åt förstörelse för personlig vinnings skull).
Jag drog slutsatsen att globalister verkligen har en religion, och att deras rottrossystem enligt bevisen är luciferianism.
Ja, jag är säker på att det kommer att finnas nejsägare där ute som kommer att håna denna uppfattning, men fakta är obestridliga. Det finns ett distinkt ockult element i globalismen, och luciferianismen dyker konsekvent upp som grundfilosofin..
Jag tror att jag bröt ner detta ganska effektivt i artikeln och jag kommer inte att återuppta alla bevis här; folk är välkomna att läsa den om de vill.
Jag skrev från en sekulär synvinkel eftersom luciferianism är en i sig destruktiv ideologi även när den ses utanför den kristna trons lins. Utöver det finns det psykologiska element som måste åtgärdas som kristendomen ofta ignorerar.
Luciferiansk filosofi är skräddarsydd för narcissistiska och sociopatiska människor. Roten till kulten handlar om ”speciella” människor som inte hindras av gränserna för samvete, moral eller etik.
Brist på empati ses som en fördel för framsteg och Luciferianismens yttersta mål är gudomlighet.
En person som blir som en gud, vare sig genom att dyrkas av andra, kraften att påverka eller genom tekniska metoder för att förlänga liv och förmågor.
Men vad har detta med AI att göra?⬇️
Jag tror att globalister ser på AI med sådan vördnad eftersom de tror att det är en ny form av liv, eller en ultimat livsform – Ett liv som de skapar (som gudar skapar liv). Och om du tänker på det symboliskt, är detta nya "liv" faktiskt skapat i bilden av dess skapare.
Det har ingen empati, ingen ånger, ingen skuld, ingen kärlek. I brist på ett bättre ord är det själslöst, ungefär som globalistiska psykopater är själlösa.
Om vi ​​för ett ögonblick ska se på AI i religiösa termer – AI är en sorts antites till Kristusgestalten. Kristus representerar en allvetande form av ultimat kärlek och yttersta självuppoffring enligt den kristna läran. Jag tror inte att det finns ett ord för vad AI i slutändan representerar.
Den enda termen som verkar passa är "Antikrist": Det allseende ögat. Ett styre av en superintelligens utan mänsklighet.
För att vara tydlig, jag tror INTE på världens ände-koncept som skildras av de som ansluter sig till mer populära tolkningar av Uppenbarelser. Jag tror att världen förändras. Jag tror att imperier stiger och faller och detta kan ofta ses som "världens ände" när det egentligen bara är slutet på en epok.
Som sagt, jag tror helhjärtat på ondskans existens; ondska definieras som avsiktligt bedrägliga eller destruktiva handlingar för rent personlig eller organisatorisk nytta, såsom mord eller förslavning. Ondska existerar verkligen och är en observerbar del av mänskligt liv.
Det finns också drag hos mänskligheten som leder till det goda, som hindrar oss från att förstöra oss själva när vi lyssnar på dem. Samvete, förnuft, visdom och ofta tro kan ge en sköld mot onda handlingar för de flesta av oss.
Om vi ​​inte hade dessa pelare inom vårt psyke skulle vi ha förintat oss själva för länge sedan. Men det finns några som inte har samvete, som inte har empati och de föraktar dessa egenskaper som "begränsande".
AI designas av den här typen av människor. Och kanske kommer de inte att orsaka "världens ände" i termer som vi vanligtvis förstår (eller i bibliska termer), men med tiden kan de ta bort allt som gör mänskligheten värdig världen. På ett sätt skulle detta vara en apokalyps.
Det skulle vara en levande mardröm som drivs av psykopatiska människor som använder sociopatisk artificiell intelligens, som aktivt uppmuntrar och gör det möjligt för massorna att överge sina mänskliga kroppar för att bli digitala monstrositeter och teknisk chimär.
Om det lyckas, skulle det verkligen vara den ultimata föroreningen av naturen, eller av Guds design om det är vad du tror på.
Strävan efter gudomlighet är inte värt det för de flesta av oss, men för globalisterna är det drömmen om en tidsålder, och de kommer att göra ALLT för att uppnå det.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram