Labyrinth Ukraine & Afrikansk Svinpest

2022-08-05

Den som söker skall finna och letar man i Ukraina så hittar man Labyrinth Ukraina som deltagit i USA:s militära biovapenprogram.
Labyrinth Ukraina är en division av det amerikanska företaget Labyrinth Global Health, och dess grundare är tidigare anställda av Metabiota, en viktig Pentagon-entreprenör inom det militärbiologiska området.
--> --> -->
Labyrinth Ukraine var inblandad i amerikansk forskning om afrikansk svinpest - rysk general.
Enligt generallöjtnant Igor Kirillov bevisar dokument som beslagtagits under Rysslands särskilda militära operation i Ukraina att USAID och dess nyckelentreprenör, Labyrinth Ukraine Company, sedan 2019 har varit involverade i USA:s militärbiologiska program.
MOSKVA, 4 augusti /TASS/. Labyrinth Ukraine-företaget, en entreprenör till United States Agency for International Development (USAID), var involverad i amerikanska projekt som studerar afrikansk svinpest, sade chefen för Rysslands kärnkrafts-, biologiska och kemiska skyddstrupper generallöjtnant Igor Kirillov på torsdagen.Aösteuropeiska länder", påpekade han.
Enligt generalen bevisar dokument som beslagtagits under Rysslands speciella militära operation i Ukraina att USAID och dess nyckelentreprenör, företaget Labyrinth Ukraine, sedan 2019 har varit involverade i USA:s militärbiologiska program. Kirillov nämnde ett brev som chefen för den ukrainska försvarsmaktens sanitära och epidemiologiska avdelning hade skickat till direktören för Labyrint Ukraine, där han lyfte fram den ukrainska militärens beredskap att interagera med USAID när det gäller att injicera trupper med vacciner, såväl som insamling, bearbetning och tillhandahålla information till USA.
Generalen betonade att Rysslands oro för verksamheten vid ukrainska biolaboratorier kan vara anledningen till att USA:s byrå för internationell utveckling hade valts att samordna det arbetet. Det kan vara ett försök att skydda Pentagon och undvika anklagelser om att utveckla biologiska vapen.
Det har fastställts att Labyrinth Ukraine är en filial till det USA-baserade företaget Labyrinth Global Health, medan dess grundare är tidigare anställda i Metabiota-företaget, en nyckelentreprenör inom Pentagon inom området för militär biologisk verksamhet. Labyrinth Ukraine deltog i UP-9- och UP-10-projekten som studerade spridningen av afrikansk svinpest i Ukraina och östeuropeiska länder. "Jag skulle vilja påpeka att som en del av det amerikanska försvarsdepartementets program för att minska biologiska hot var koronavirus och appoxvirus ett av forskningsområdena för Labyrinth Global Health", sa Kirillov.
Han noterade att den 23 juli hade Världshälsoorganisationen (WHO) förklarat det nuvarande utbrottet av apkoppor som ett globalt hälsonödläge. Hittills har fall av apkoppor registrerats i 76 länder, och antalet patienter har överstigit 26 000. Som sagt, "vi ser ett tydligt samband mellan Pentagons intresse för patogener av infektionssjukdomar och det faktum att deras spridning gynnar amerikanska läkemedelsföretag och deras sponsorer, ledarna för USA:s demokratiska parti", betonade den ryske generalen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram