Tulsi Anser Biden Förrädisk

2022-06-30

https://www.newsmax.com/newsfront/tulsi-gabbard-treason-joe-biden-zelenskyy/2022/06/29/id/1076599/?fbclid=IwAR1RCf5C9BVwHnoWzWCFzZ5I4l-3_H1uXeYt9WG13cLg1jhGZGQ33AKa2Gc

Tulsi Gabbard: Biden Treasonous in Letting Zelenskyy Dictate US War Goal
Tulsi Gabbard: Biden är förrädisk i att låta Zelenskyy diktera USA:s krigsmål
Den före detta demokraternas presidentkandidat Tulsi Gabbard anklagade i onsdags president Joe Biden för att ha begått "förräderi" för att ha tillåtit en annan världsledare att diktera USA:s mål i kriget mellan Ryssland och Ukraina.
Gabbard tog till Twitter för att tukta Biden och hans administration för att de lät Ukrainas president Volodymyr Zelenskyy leda vägen efter Rysslands oprovocerade attack mot dess östeuropeiska granne.
"Varje gång den här administratören har tillfrågats vad målet med vårt krig med Ryssland är, genom att använda ukrainare som vår proxy, (dvs. hur ska vi veta när segern är uppnådd?) har de undvikit frågan genom att förklara att Ukrainas president kommer att göra det. det beslutet och USA kommer att följa ... hans ledarskap", twittrade Gabbard på onsdagsmorgonen.
"Så, den viktigaste utrikespolitiska positionen som vårt land har ställts inför under de senaste 60 åren har inte gjorts av den amerikanska kongressen eller en amerikansk president, utan av ledaren för ett främmande land."
Gabbard, tidigare kongressledamot från Hawaii, twittrade tre kommentarer från tjänstemän från Biden-administrationen:
* "I slutet av dagen, hur det här ser ut, hur slutstaten ser ut kommer att definieras av ukrainarna och inte av oss. Och så vi överlåter det till president Zelenskyy och hans ledning att prata om hur detta övergår ." — Försvarsminister Lloyd Austin, 23 maj 2022
* "Sluttillståndet definieras av det politiska ledarskapet, och i det här fallet kommer president Zelenskyy att definiera slutstaten innanför Ukrainas gränser." — Ordförande för gemensamma stabschefer, general Mark Milley, 23 maj 2022
* "President Zelenskyy är den demokratiskt valda presidenten för en suverän nation, och bara han kan bestämma hur segern kommer att se ut och hur han vill uppnå den." — dåvarande Pentagon-talesmannen John F. Kirby, 29 april 2022
"Om att överlämna amerikansk suveränitet till ledaren för ett annat land inte är förräderi, vad är det då?" Gabbard avslutade sin Twitter-sträng.
Gabbard twittrade en dag som Biden sa att USA kommer att avsevärt öka sin militära närvaro i Europa på lång sikt, inklusive genom att etablera sin första permanenta närvaro i Polen, för att stärka den regionala säkerheten efter Rysslands invasion av Ukraina.
Mötet med Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg vid öppningen av alliansens årliga ledartoppmöte i Madrid, sade Biden att "NATO är stark och enad" och att åtgärder som ska tas under sammankomsten kommer att "ytterligare öka vår kollektiva styrka."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram