Avslöjande G7-Toppmöte

2022-06-29
Ur artikeln⬇️
G7-toppmötet har avslöjat de sanna avsikterna hos några av de västerländska nationerna. Ett försök att höja sina egna agendor till priset av miljontals ryska och ukrainska liv verkar inte vara alltför oroande för sådana som Storbritanniens premiärminister Boris Johnson.
Det ser ut som att Johnson har läst för mycket litteratur och har använt sin senaste hobby för att kommunicera sina onda planer.
Johnsons försök att minska den offentliga motreaktionen som skulle uppstå mot hans planer genom att använda ett litterärt tema skulle möjligen inte ge många resultat.
Europa verkar vara splittrat i frågan om det pågående kriget. En sammanstötning av åsikter kan bevittnas av de olika ståndpunkter som Förenade kungariket och Frankrike, de två stora Nato-allierade till Biden, intar.
Macron vill ha "fred"?⬇️
Den franske presidenten uppgav detta under en presskonferens med presidenterna för Ukraina, Italien, Rumänien och Tyskland i Kiev.
"Eftersom det råder krig i Ukraina idag, vilket medför stora förluster och lidande varje dag, försäkrar jag er att vi kommer att göra allt så att Ukraina kan välja sitt eget öde och göra sitt eget val. Det är Ukraina som kommer att bestämma när kriget ska avslutas och när det ska sitta ner för förhandlingar”, sa Macron.
EU-medlemmarna Italien, Tyskland och Frankrike, även om de är allierade med Bidens ambitioner, är inte bekväma med att skapa nyare problem med Moskva på grund av betydande ekonomiska band och energiberoende.
USA var tvungen att ta bort sanktionerna från sin ärkerival Venezuela och tillåta oljeexport till Italien mitt i krisen för att undvika Italiens anpassning till Putin.
På samma sätt är Tysklands beroende av rysk energi välkänt. Frankrike, i ett försök att motverka Storbritanniens försök att öka sitt inflytande, är angelägna om att flytta österut
Företag baserade främst i Italien och Japan som drog sig ut från Ryssland efter kriget är försumbara även efter de beslut som G7 fattade.
Den förändrade geopolitiska situationen och USA:s och Storbritanniens kombinerade ansträngning för att driva sina egna intressen på bekostnad av deras allierade kan isolera Johnson och Biden.
Johnsons plan för att återta Storbritanniens förlorade ära ⬇️
Det pågående kriget mellan Ryssland och Ukraina ses av Storbritannien som ett sätt att återta sin förlorade ära. Storbritanniens minskande inflytande efter andra världskriget är det som har bekymrat alla tidigare premiärministrar i Storbritannien. Johnson verkar dock vara i form och i det perfekta scenariot för att få fart på skeppet.
Storbritanniens premiärminister Johnson gjorde alla oroliga efter att ha parafraserat 1984 års ökända "krig är fred"-slogan under sitt senaste möte med Macron. Citerat av George Orwell "Krig är fred" anses vara en oxymoron.
Londons officiella uppläsning av deras interaktion vid veckans G7-toppmöte i Tyskland avslöjade att "Premiärministern betonade att varje försök att lösa konflikten nu bara kommer att orsaka bestående instabilitet och ge licens att manipulera både suveräna länder och internationella marknader i evighet."
Johnson spelar skuldspelet och riktar in sig på Putin som en expansionist. Hans försök att förlänga kriget kommer att hjälpa Storbritannien att öka sin nationella makt.
London har upplevt en konstant nedgång i nationell makt ända sedan Brexit tillkännagavs och försöker förlänga kriget för att stanna i populärkulturen, utveckla bättre handel och skaffa modern teknologi i skuggan av ett "rättfärdigt krig" genom stöd från mäktiga nationer .
Boris använder det gamla tricket i boken genom att citera Orwell. "Krig är fred" i sitt sammanhang fördummar för den vanliga medborgaren som en varning att vara medveten och inte bli vilseledd av ledare i frågan om att föra krig mot en så kallad gemensam fiende.
Eliten använder denna slogan för att ena nationer mot ett falskt anti-ryskt sentiment mitt i USA:s minskande inflytande.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram