Vår Andliga Resning

2022-06-23

https://carlnorberg.se/2015/09/15/var-andliga-resning/?fbclid=IwAR2nXVyv1M57O9vqXdAhNF7dtDAOrFq1zfR12R9t5lkKxhOT_7EjaEUShyY

Jag vet, det är lätt att säga när varje aspekt av matrisen är desperat och trycker på och påverkar vår jordiska tillvaro, men koppla medvetet loss och svara sedan upp, det måste vi verkligen göra och vidare, se detta intellektuella emotionella avlopp för vad det nu är.

Men mest av allt agera på det utifrån eftertanke. Låt dig reagera därefter när du är medvetet medveten om vad det är som du ser och upplever. Sluta hålla tillbaka. Det är en del av deras program, att hålla dig innesluten i dig själv, det är inte din egen regi. Det är inte din egen makt över dig själv som då verkar ledande, inte ens som egennyttig, för du är bara förlorare i detta spel.

Sprid sanningen om verkligheten utan att injicera rädsla, hjälp andra att förbereda sig för vad dessa galningar är på väg att försöka släppa lös med all sannolikhet. Och kliv över dina gamla gränser, utveckla dig. Prova något annorlunda i ditt liv. Visst, du kommer att tvingas göra vissa saker som du kanske tycker att du har sagt upp samröret med. Gör dem då! Låt spelmarkerna falla där de kan! Detta är alle man på däck som gäller nu!

Är det inte dags du blev någon du respekterade med allt du vet i ditt hjärta? Var vem du verkligen är och sluta att låtsas vara någonting som du ju faktiskt egentligen innerst inne ändå inte vill vara, du vill bli älskad för den du är men du måste också just därför inte stanna upp i din utveckling längs livets väg eftersom det enda som är konstant är förändringen och vi kan bara uppleva våra känslor i nuet.

Det är den ultimata utmaningen för någon förment medveten, medvetande varelse. Vet också, att när du börjar vandra på denna väg, blir det lättare och lättare. Och faktiskt, utdelningen är fantastisk! Det är egenmakt och verklig bekräftelse från dig själv på att du är på rätt väg!

Gå med i revolutionen - folkresningen. Detta är den verkliga! Det är bara du som är ledare för dig själv! Det är där vägen framåt börjar i oss alla.

Medvetet medvetande har ett pris, allting kostar. Än sen då? Vad sparar du till? Vad är det sista du tror att du kommer att uppleva för känsla grundat på dina tankar? Är du då inte beredd att betala det priset ändå, även om du inte vaknar upp till vad du förväntat dig? Livet kostar alltid allt. Du lämnar här livet så småningom, som jag, som alla och kostnaden blir ditt liv. Du har bara ett. Hur fick du tillbringa det? Medvetet medvetande eller tassande försöka att anpassa sig rädd för sig själv, och använda detta för att gömma sig själv bakom att rättfärdiga att leva som en bekväm, självisk, lat hjärna som givare och slav till systemet som syftar till det direkta emotionella vansinnet utom sig själv, är du för liten och rädd för att vända om och ställa dig upp som en enskild individ och människa? Vems känslor tror du att du kan uppleva och varför?

Tror du fortfarande att döden är en big deal? Folk gör det faktiskt varje dag, miljoner av dem. Du kommer att dö på ett eller annat sätt, så det är lika bra att komma över det i så måtto! Speciellt då om de som styr har något att göra med saken, som de nu gör, för då lär du ju i alla fall inte dö senare.

Du dör snabbare och är sjukare just nu på grund av dem. Börjar du bli förbannad? Jag hoppas det. Och - hur är det med alla de andra? Vad sägs om dina barn och barnbarn? Var är den emotionella kompassen vi kallar för moral i detta fega virvlade av tankar?

Erkänn, det äcklar dig att vara på det sättet. Det går bra så länge som man inte behöver visa upp den ynkliga sidan för andra människor, men tro mig det kommer ifatt, så det är bättre att tag tag i den frågan än att bli ett offer för densamma, du kan fly undan men aldrig gömma dig ifrån dig själv.

Vad som verkligen stör mig är att människor håller tillbaka från att vara som de verkligen är och närmast försöker bli vad som de uppmanas att vara och göra, därför att de är rädda. "Vad blir konsekvenserna om jag gör det ena eller andra? Vad kommer andra att tycka? Jag kunde ju få mig själv dödad, eller fängslad eller trakasserad, eller vad som helst. " Det är självbedrägligt skitprat, designat av just de människor du förmodligen skulle vilja få tag på och som de flesta andra egentligen helt motsätter sig. Vi är och förblir människor som individer med beteenden, punkt slut! Massan hålls fjättrad av den individuella ynkedomens bojor.

Visst har vi klarat stora motgångar och mycket fasansfullt onödigt lidande, men om du inte har listat ut att livet är en kamp mot oss själva på grund av vår egen dumhet ännu, ja då vet jag inte vad jag ska säga, så kommer det nämligen alltid att vara.

Jag tror därför inte att deras plan kan lyckas, åtminstone inte fullt ut, och definitivt inte i det långa loppet. Det är nu för mycket av ett vaket och övergripande dyrbart medvetet medvetande som mänsklighet, som står på spel. Kanske kan vi tillämpa bevarandet av principen om energi till bevarandet av det levande medvetna medvetandet. Det kan inte förnekas, inte heller släckas. Så att släcka oss i detta liv kommer inte att dämpa vår medvetet medvetna energiska kraft det allra minsta, så det blir meningslöst. Den kommer att utvecklas vidare ändå i en eller annan form. Detsamma gäller alltså även om de kommer att försöka släcka ut oss till någon grad, de kan inte vinna eftersom vi är många och de är få. Men den viktigaste kampen går alltså emot oss själva i oss själva.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram