Avmonopolisering Av Den Globala Ekonomin

2022-05-15

Ryssland
Väst
Väst inledde rån, piratkopiering, förlorat rykte om pålitlig partner - Lavrov
Utrikesministern uppmanade västerländska politiker att äntligen erkänna att "deras ansträngningar att isolera Ryssland är dömda".
"Många experter erkänner det redan, om än tyst, på marginalen, eftersom det är politiskt inkorrekt att säga det högt, men det händer", sa Lavrov.
"Under tiden, utanför västvärlden, förstärks förståelsen för att världen blir allt mer mångfaldig, och det finns ingenstans att gömma sig för detta."
Reflektion ⬇️
Ryssarnas budskap är hur tydligt uttryckt som helst, de är ute efter nazisterna.
Ukraina är en spelplan där nazismens ideologi fått gro, mao rasistiskt. Ukraina är navet för korruption, droghandel, trafficking, biolabb, penningtvätt och nazistisk ideologi
Ur artikeln ⬇️
Utrikesministern uppmanade västerländska politiker att äntligen erkänna att "deras ansträngningar att isolera Ryssland är dömda"
Västvärlden uppfattas inte längre som ett föredöme av frihet och demokrati, och dess inbrottshandlingar fråntog västerländska stater deras rykte som pålitliga partner, sade Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov i lördags.
"Västlandet, som, som vår president uttryckte det, har blivit ett lögnimperium, har länge slutat att uppfattas som något mönster av demokrati, frihet och välstånd", konstaterade ministern.
"Genom sina inbrottshandlingar mot utländska materiella tillgångar undergrävde västerländska stater fullständigt deras rykte som förutsägbara och förhandlingsbara partner."
"Ingen är säker från expropriation, från statlig piratkopiering, i grund och botten; därför minskar inte bara Ryssland, utan många andra [stater] sitt beroende av den amerikanska dollarn, västerländska teknologier och marknader", fortsatte ministern.
"Jag är säker på att gradvis avmonopolisering av den globala ekonomin inte är en avlägsen framtid."
"Fler och fler länder söker verklig valfrihet för sina utvecklingsvägar, att delta i integrationsföreningar; fler och fler stater i Asien, Afrika och Latinamerika är ovilliga att offra sina nationella intressen och vara en katttass för sina forna metropoler. en stor majoritet av våra partners, som kände västvärldens koloniala och rasistiska beteende, ansluter sig inte till de antiryska sanktionerna", underströk Lavrov.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram