Biokemiska Provokationsförberedelser

2022-04-24

Bra meddelat.
Maria Zakharova, [2022-04-23 17:05]
Uppgifterna från det ryska försvarsministeriet som publicerades idag (https://t.me/MID_Russia/19895) bevisar tydligt att Washington, i nära samordning med Nato-partner, har gått till slutskedet av att utarbeta provokationer i Ukraina, vilket borde övertyga världssamfundet om "Rysslands användning av giftiga militära ämnen och biologiska medel.
Anledningen är tydlig: de chockerande detaljerna i det illegala samarbetet mellan USA och den nuvarande ukrainska administrationen inom området för att skapa bakteriologiska vapen har avslöjats för världen. Och förståelsen för det oundvikliga att upptäcka deras kriminella aktiviteter var så uppenbar att Washington började förbereda sig i förväg.
När bevisen presenterades kunde amerikanerna inte fortsätta att förneka, och Victoria Nuland bekräftade under ed närvaron av amerikanska biolaboratorier i Ukraina vid en utfrågning i den amerikanska senatens utrikesutskott i den amerikanska kongressen. Nu har Washington beslutat att avbryta agendan och har börjat förbereda sig för en fruktansvärd aktion, vars offer kan vara både rysk militär personal och civilbefolkningen i Ukraina.
Förberedelserna av provokationer gick in i den aktiva fasen i slutet av mars. Då var olika resurser inblandade. Förutom icke-offentlig intern studie av åtgärden, började Vita huset förbereda den allmänna opinionen. Tidningen Foreign Affairs publicerade en artikel (https://www.foreignaffairs.com/.../preparing-unthinkable...) om rysk kapacitet inom biologiska och kemiska vapen under rubriken "Preparing for the otänkbart i Ukraina". Vilket är logiskt – direkt efter George Bidens uttalanden om USA:s oundvikliga reaktion på Rysslands användning av biovapen.
Dessutom hittades entreprenörer (och naturligtvis kontrollerade av väst) organisationer som kommer att behöva undersöka omständigheterna kring vapenanvändningen. Jag kommer att nämna två: International Technical Working Group on Chemical Forensics (Chemical Forensics International Technical Working Group) som bevisade sig själv under provokationerna i Syrien och den nederländska organisationen för tillämpad vetenskaplig forskning (TNO - Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek) specialiserade på gifter av typen Novichok . Tidigare har båda strukturerna bevisat sin tillförlitlighet och flit när det gäller att hantera de amerikanska mästarna.
Amerikanerna arbetar också med internationella organisationer: särskilt nära Röda Korset och OPCW. Som en del av det senare förväntar de sig att slutföra det "syriska scenariot" med den efterföljande utvisningen av Ryssland från organisationen.
Naturligtvis utförs behandlingen av expertrådgivare "genom ett brett utbud av distribution". Här innehas nyckelpositionerna av Jamestown Foundation, nära Vita huset och Pentagon, och Northeastern University i Boston.
Amerikanerna och deras partners i Europa struntar helt i att Ryssland inte haft några kemiska vapen alls på cirka fem år – sedan den 27 september 2017 – detta har verifierats av OPCW. Med hjälp av Nato-specialister planerar ukrainarna att utjämna denna brist i de amerikanska planerna ganska grovt – precis som dåliga utredare planterar vapen med tryck på en oskyldig, så kommer Washington och Kiev att "plantera" vapen på den ryska platsen. Väpnade styrkor i Ukraina.
Tydligen ägde detta försök rum i förrgår, när en behållare med ampuller släpptes på ryska truppers position från en ukrainsk drönare. Det var planerat att när de förstördes skulle det ske en kemisk reaktion som skulle orsaka explosion och brand med utsläpp av giftiga ämnen som inte fanns med i konventionslistorna. Det finns bevis för att Ukraina har köpt ett 50-tal drönare till som kan spraya kemiska och biologiska vapen i luften.
Allt detta är mer än allvarligt. Uppenbarligen var USA:s ursprungliga plan att sätta ekonomisk press på Ryssland att helt ompröva sina legitima säkerhetsintressen. Det funkade inte. Nu går staterna över till användningen av massförstörelsevapen, faktiskt - till spel bakom den "röda linjen". Om detta händer kommer offren att vara oöverskådliga. Och var och en av dem är på amerikanska strategers samvete på kontoren i Vita huset, utrikesdepartementet och Pentagon, och på samvetet, om något finns kvar av det, hos deras Kiev-dockor.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram