Vatten & Smarta Avlopp

2022-04-12

https://www.bitchute.com/video/tmmUsUEO2jMe/?fbclid=IwAR2OI1MmpJs1mHaG3V1EuOgt5hM9UXDjykQu1hEdcDv5iekLETFd_f8KHFU

När avloppen åter blir aktuella liksom våra reningsverk och hur man kan kontrollera hela kvarter genom smarta avlopp och smart vatten.
Jag säger artigt att rent vatten är något alla bör ha tillgång till så därför låter vi enskilda profitörer ta kontroll över vattnet i alla delar?????
Eller ska inte vattnet vara ett intresse för befolkningen att skydda och värna?
De här med public private partnership är ständigt aktuellt och värt att prata om.
Det är bra att då återbesöka vissa ämnen från olika håll. Allt från vattennivåerna i våra vattendrag till vad som rinner ut i våra hav och sjöar.
Kommer du ihåg hur mycket media rapporterat just om detta med hur de kan upptäcka allt i avloppsvattnet för vårt bästa. Covid och droger, köttätande och koppla detta till klimatet, den planetära dieten.
Det är värt att se det ut en annan vinkel och försöka leta sig lite bakåt i tiden för att se vem som varit framträdande i att utveckla dessa system som nu implementeras världen över, speciellt när det ser ut att vara i begränsande men ack så folkbildande syfte.
Vägen till helvetet är kantad av goda intentioner och vägen därifrån av brustna illusioner?
Ice Age Farmer är bra (om än yvig emellanåt) har hela tiden legat steget före med att hitta dessa system som vi likt i Matrix bara accepterar att de finns men aldrig riktigt bryr oss om hur de fungerar. De bara fungerar så att säga tills vi plötsligt upptäcker att det var nog inte för vårt fromma de introducerades.
Ett mynt har alltid två sidor och därför är det så viktigt att vi är uppmärksamma.
Det är inte tekniken i sig som är ond utan det är hur den används vilket fler borde tänka på faktiskt och hur olika ämnen först till synes oberoende av varandra nu kopplar ihop är en intressant utveckling.
Skulle teknik som vi idag har kunna användas av egennyttiga individer emot befolkningen i syfte att kontrollera?
Tveklöst ja men det betyder inte att det behöver bli så... det är liksom upp till oss själva i slutänden.
What say you?
Rent vatten är det viktigt och hur i helskotta kan alla dessa "filantroper" missa detta...nästan som om det var meningen att det skulle bli så.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram