Expandera Medvetandet Mot Ljuset - 2014

2022-04-10

https://carlnorberg.se/2014/10/24/expandera-medvetandet-mot-ljuset/?fbclid=IwAR3MI373V9n1K13XSroxu1Z67IDEoTzz27Sto0hZLwlcrCK3gnHMNio-b8E

Kärleken är som bekant det villkorslösa givandet. När vi ger, så får vi. Universum är fantastiskt avseende denna dynamik. Vi ger inte för att få, det bara händer med insikten och den växande emotionella självförståelsen, men det är bra att veta att det gör att vi alltid vill hålla oss lärande och växande, utvecklas och försöka att öka våra själsliga förmågor. Sträva efter att bli bättre som människor och individer, för att bättre kunna förstå andra det är kampen och det är vägen. Det är också livet.

Det är därför också väldigt viktigt att veta att när du delar och lever ett emotionellt medvetet liv, kommer universum - naturen - att ta hand om dig. Jag vet att jag predikar för en stor del av en kör här, där många av er redan vet detta och som jag drivs av att förmedla information till andra som sprider information. Men att dela intellektuella fynd med dem som är specialiserade på ett visst område kan ha en enorm effekt, djävulen gömmer sig som bekant i detaljerna, i nyanserna. Vidden på perspektivet är vad som ger det möjliga djupet, som är vad som skapar den holografiska bilden - helheten. Vi berikar alltid varandra om än genom aldrig så små detaljer, genom de intryck som vi ger varandra. Så om du hittar något som slår an i dig som viktigt inom ett visst område, som låt säga det finansiella systemet eller GMO - risker exempelvis, anta aldrig att en skenbar "specialist" redan bara måste veta allt.

Det bästa verktyget någon har för att komma in i strömmen av växande synkronicitet - det växande allmänna medvetandet - är informationsmässiga nätverk, eftersom fler människor är mer än en människa. Att dela information - lära av varandra är därför en fundamental del av detta. När vi var och en fyller på varandra med sanning som beskriver verkligheten, medkänsla grundat på egen emotionell självförståelse och alltså verklig kunskap och förståelse så gott vi kan, så bidrar vi till att skapa denna massa av uppvaknande och verklig egenmakt. Det är en fantastisk dynamik och spännande att vara en del av. Det är faktiskt helt enkelt att leva ett medvetet liv, och det kommer att följa alltmer naturligt, men att förstå mekaniken kan också verkligen hjälpa till att hålla våra bullar varma i beredskap och positivt produktiva under denna period av emotionell parodi som drabbar mänskligheten just nu.

Vi lever i mycket spännande tider. Vi har fått de tekniska verktygen den här gången. Vi har visserligen alltid haft dem potentiellt emotionellt och intellektuellt eftersom mänskligheten har dem inbyggda i sig, men våra maktbenägna förledare har gjort allt som de kan för att dölja dem från oss och förneka deras existens. Det är dags att vi knackar på dörren till direktionen och låter dem få delta – med allt vad det kommer att innebära. När vi gör detta och andra uppfattar signalen, så förstärker detta effekten och uppvaknandet accelererar. Vi måste hjälpa vågen att växa - rörelsen kommer av sig själv ur oss själva.

Det är fantastiskt hur informationen och uppenbarelser av sanning som beskriver verkligheten exploderar i omfattning. Om det är på nätet som du kommer att märka saker som fångar din uppmärksamhet. Ta dig lite tid att titta på dem. Kanske leder de till nya webbplatser som du aldrig har sett, eller ett koncept som du har aldrig hört talas om. Följ med. Vi har verktygen på våra fingertoppar.

Om det är i ditt personliga liv, kliv ut, kliv framåt!

Visst finns det lockbeten och felaktigheter, men de fungerar även till din fördel. Så länge du fortsätter att gå framåt och försöker utvecklas som människa, de är dessa motgångar som stärker dig och som måste finnas för att du skall kunna utvecklas. Religioner och ismer är bra exempel på människor som trodde att de hittade något och stannade. Just där. De slog läger i sig själva och blev slavar till en ideologi. Det finns massor av saker som gör detta. Håll dig borta från förstenad propaganda och formaterande ideologiska tankemönster. Håll din egen tankes dynamik levande. Annars kommer vad börjar till synes saftigt snart vända sig till att bli sunkigt. Efter lite tid blir det som att försöka simma i kvicksand.

Vi har placerats i en matris på en ”intellektuellt” lägre nivå i denna tillvaro som människor på planeten jorden. Problemet för förledarna är alltså att vad som bedöms vara intellektuellt, närmast helt saknar vidd på perspektivet och därför istället blir principiellt totalt enfaldigt. Vad vi har omkring oss har därför redan har manipulerats i stor utsträckning, som en slags konstgjord imitation av den ursprungliga skapelsen, och de flesta av mänskligheten är tyvärr därför också benägna att placera in sin tankemässiga förmåga i detta illusoriska inneslutningssystem. Någon slags singularitet på denna nivå är därför verkligen obetydlig i ett större perspektiv, och något att vara mycket misstänkt för. Men de glömde som bekant kärnan, människan och dess naturliga känslomässiga förmåga – EQ.

I själva verket, för förledarna, så är det bara en fråga om att hela tiden försöka finslipa kapningen av det allmänna medvetandet när de försöker ta bort vår medmänsklighet helt och hållet. Den sociala ingenjörskonstens utformade socialpsykologiska kollaps som vi upplever, skulle verka som en barnlek jämfört med vad de avser och alltså dessutom är tvingade att avse för att vidmakthålla systemet intakt, De har faktiskt inte ens något val, antingen de nu förstår detta själva eller inte. Förtrycket måste öka, punkt.

De vill därför att vi ska tänka på detta som ett slags förfalskat "singularitets" – koncept, om individen på ett lite naivt och oskyldigt sätt, men som att individen ändå inte hade sina egna personliga känslor och upplevelser och att inte individens självkänsla grundas på individens egen emotionella självförståelse. Idag kan vi se Annie Lööf i SvD uttrycka sig exakt om detta ifråga om individen, tja skall man skratta eller gråta?

Det är som om de försöker med stansning av ett hål i illusionen, i någonting som inte finns, så oavsett hur trevliga analogier med Emil och Pippi som de försöker att använda sig av, de är helt enkelt inte på vår sida, de ”glömmer” eller förstår inte, att den ökande egna individuella förståelsen för hur de egna känslorna skapa och betingas ur ett självbetraktande men omgivande perspektiv, och att detta är vad som utvecklar och skapar en människas självkänsla. Jag är nog - dock - tämligen övertygad om att de är emotionellt obegåvade och verkligen tror på vad de gör.

De vill därför ha fullständigt herravälde över oss och bokstavligen radera den känslomässiga betingande grunden i våra själar och förvandla oss till emotionella automater.

Det är så det fungerar. Särskilt nu när uppvaknandet i det allmänna medvetandet svävar nära en kritisk massa som närmar sig i en händelsehorisont. Det finns nu därför en hel del uppmuntran att härledas för oss alla här. Vi vet att vi inte kan lita på den opinionsbildande skräpmedia. Vi har vår egen emotionella och intellektuella intelligens för att vägleda oss genom våra informationskällor som vi är, har funnit och vänder oss till. Och nyckeln till allt detta är den ursprungliga källan, att få den bästa möjliga anslutningen, att våga släppa taget om sina egna känslomässigt grundande föreställningar. Lämna det kognitivt formaterande landskapet, sluta vandra i den intellektuella dödskuggans dal.

Det tar tid och engagemang för att försöka hålla oss anpassade och det finns massor av underbara tips och mycket goda råd om detta ämne – alltså hur samhället skall göra dig lycklig…. när lycka – känslor kommer inifrån. Det är nivån på spektaklet nu.

Så tiden i detta aktuella läge skulle kunna ta slut snabbt om vi inte fortsätter att göra vårt yttersta för att ställa in oss på och hjälpa till att förstärka det allmänna uppvaknande vi upplever.

Det finns inga begränsningar i den kreativa källan, och det finns inget stopp för vår tillgång till det utom vad vi individuellt tillåter. Tack och lov för detta stora kreativa kollektiva emotionella medvetande, det medvetna uppvaknandet bara fortsätter runt omkring oss och vi kan komma tillbaka "på rätt spår" närhelst som helst vi vill. Spänningen lever i den emotionella strömmens flöde så mycket som möjligt som en viskning och som en bra effekt på samma gång.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram