Ungern Avvisar Ukrainas Begäran Med Hänvisning Till Soros & Globalism

2022-03-30

Ja det här med att ha band eller inte till denna kampanj.. egenintressen...och Soros kan inte göra något utan en telekominfrastruktur som kontrolleras av en globalistfamilj i nord som verkar utan att synas...
Ungern vägrar stödja en globalistisk agenda..
"Ungern vill hålla sig utanför det här kriget, så det kommer inte att tillåta överföring av vapen till Ukraina", sa den ungerske talespersonen Zoltan Kovacs.
Premiärminister Orbán anser att Soros är en av de främsta drivkrafterna bakom illegal massinvandring.
Som ett resultat är Ungern det enda landet som har godkänt " Stoppa Soros "-lagstiftningen som kriminaliserar alla som medverkar till illegal migration.
Ur artikeln :
George Soros band till Ukraina och till deras president kan bidra till Orbans beslut att styra sin nation bort från detta krig.
Vid ett möte i Europeiska rådet i torsdags kväll talade den globaliststödda Ukrainas president Volodymyr Zelensky strängt till Ungerns premiärminister Viktor Orbán.
Den ukrainske presidenten försökte pressa den ungerska ledaren att ansluta sig till de andra EU-länderna för att införa sanktioner mot Ryssland och på annat sätt hjälpa Ukraina i dess sak.
Orbán är dock en av få europeiska ledare som vägrar att böja sig för politiska påtryckningar. Dessutom kommer han aldrig att avsäga sig sin regerings huvuduppgift; att bevara Ungerns säkerhet och medborgarnas välbefinnande först.
Zelenskyy kräver att Orbán väljer en sida
"Det finns ingen tid att tveka. Det är redan dags att bestämma sig”, sa Ukrainas president Zelenskyy till premiärminister Orbán vid ett möte i Europeiska rådet torsdag kväll.
Efter att ha listat upp en majoritet av vänsterorienterade EU-länder som han ansåg vara samarbetsvilliga, stannade Zelenskyy till Ungern och talade direkt med premiärminister Viktor Orbán.
Jag måste stanna här och vara ärlig. Du måste en gång för alla bestämma vems sida du står på. Du är ett självständigt land. Jag har varit i Budapest; Jag älskar staden. Jag har varit där flera gånger; Jag älskade det, det är gästvänligt, som människorna.
George Soros band till Ukraina och till deras president kan bidra till Orbans beslut att styra sin nation bort från detta krig.
Premiärministerns stabschef, Bertalan Havasi, tog också upp att om leveranser av råolja och gas avbröts, "skulle ungerska familjer betala kostnaderna för kriget." "85 procent av de ungerska hushållen värms med gas," sa Havasi, "och 64 procent av Ungerns råoljeimport kommer från Ryssland." Presschefen drog slutsatsen att Ungern skulle motsätta sig en utvidgning av sanktionerna till energisektorn vid alla EU-forum.
Szijjártó betonade regeringens ståndpunkt och angav att Ungern skulle göra allt som står i dess makt för att hålla sig utanför kriget. "Därför, även efter detta, kommer vi inte att tillåta vapentransporter i vårt hems territorium." Vapentransporter, hävdade utrikesministern, skulle förvandlas till militära mål, "och vi är inte villiga att riskera livet och säkerheten för det ungerska folket." Ungern har redan tagit emot nästan en halv miljon ukrainska flyktingar.
Ukraina försöker frenetiskt övertyga EU att stödja sin kamp mot Ryssland. Även om Ungern tekniskt sett är en EU-nation, är det en våldsamt antikommunistisk och anti-EU-invandringspolitik.
EU har ständigt föraktat Orbán på grund av hans motstånd mot nästan varje EU-politik som de facto är globalistisk-kommunistisk politik. I åratal har de kämpat om George Soros program för att skapa ett nytt Europa utan en kristen identitet med hjälp av olaglig muslimsk massinvandring.
Till och med mer än de flesta europeiska nationer har Ungerns historia varit en kamp för frihet. Ungern har varit tvungen att bekämpa de islamiska ottomanska turkarna, nazisterna, kommunisterna, globalistiska byråkrater och vänstermedia under det senaste århundradet.
Som ett resultat är ungrare i allmänhet inte förtjusta i att offra sig till någon som vill förändra eller skada sitt samhälle och sina seder.
Den Kiev-baserade tidningen påpekar att "genom de organisationer som finansieras av honom kan Soros påverka det ekonomiska och politiska livet i hela Ukraina."
Tidningen skriver också att Soros, känd för sitt aktiva engagemang i Ukrainas ekonomiska och politiska liv i mer än 20 år, har en unik maktposition genom Open Society Foundation och de dussintals andra organisationer han finansierar i landet.
Samtidigt har Orbán ägnat flera år åt att kämpa för att skydda sitt land från den ungersk-amerikanske globalistmiljardären George Soros som fortsätter att blanda sig i Ungerns inre angelägenheter.
Premiärminister Orbán utnämnde Soros till världens främsta oligark som sköter sin politiska verksamhet och påverkar europeisk politik genom ett maffialiknande nätverk.
Soros band till Ukraina och till deras president kan bidra till Orbáns beslut att inte stödja ukrainska förfrågningar och istället styra sin nation bort från detta krig....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram