Belarus Konstitution & Atomvapen

2022-02-28

Nyhetsrapporteringen skriver om alla dessa slumpmässiga våldshandlingarna som råder lite här och var. Men de är inte slumpvisa, inte en enda av dem..
Allt hänger ihop som ett spindelnät, tex, du ser inget mönster, ingen början, inget slut...Det är svårt att tro att något så slumpartat bara uppstått av sig själv.....
Men både du och jag vet att det är en strategisk planering.. Vi vet att det är en spindel som ligger bakom allt i det globala nätverkets förgreningar...
----------------------------------------------------------------
Ur artikeln:
"Jag vet inte vad jag ska säga längre. Biden är mentalt inkompetent att leda världen inte mindre USA. Han kunde inte hitta en flytväst på ett sjunkande fartyg.
Vitryssland har nu röstat för att ändra sin grundlag och använda kärnvapen. Kina ingick ett nytt avtal med Nordkorea och de sköt iväg ett missiltest idag".
Den här västerländska pressen är så inkompetent och den är så uppe på demokraternas rumpa, att de aldrig kommer att se vad de gör är att blåsa upp krigets lågor...
I Ukraina har vi en komiker som delar ut AK47:or och säger åt folket att skjuta ryska yrkessoldater. Det finns människor som inte är utbildade och han förvandlar dem till mål för ryska trupper.
Ännu värre, han har bett Turkiet att förhindra ryska fartyg från att komma in på raksträckorna.
Allt han gör är att driva världen till krig där han borde ha avgått och hoppat på det planet till USA. Den här komikern har ingen aning om vad han släpper lös på världen.
Medan den västerländska pressen hetsar och manar Turkiet att blockera alla ryska fartyg och på något sätt kommer dess fartyg i Syrien att "avbrytas", verkar de vara okunniga om den magnitud Turkiet kan spela i det här
Syrien är inte isolerat och Iran kommer att gå med i striden i ett pulsslag.
Man skall vara försiktig med vad man önskar sig. Ryssland är inte ensamt.
Allt detta för att Zelenskij vägrade att låta Donetsk och folkrepublikerna Luhansk, 98 % av de ryska provinserna, rösta om självständighet. Bränner detta arbete ner hela världen?
Jag är djupt oroad över att vi har den sämsta möjliga skörden av världsledare kanske i historien. De ska inte ens få hålla i en sax och prata samtidigt.
De leder världen in i mycket mörka dagar. Även Tyskland har politiskt tappat förståndet. Tysklands utrikesminister Liz Truss..
Hon är en brittisk politiker som tjänstgjort som utrikesminister i Tyskland sedan 2021 och minister för kvinnor och jämställdhet sedan 2019 utan någon som helst geopolitisk erfarenhet, berättade för parlamentet. " De har felaktigt framställt Ukraina som ett hot för att motivera sin aggressiva hållning ." " Ryssland är angriparen här.......?
Att göra Truss till utrikesminister bara för att hon är kvinna är galet. Nu sätter de Jennifer Morgan, chefen för Greenpeace, som utrikesminister.
Är det dessa människor som ska konfronteras med Putin?
Till och med Biden utnämner en svart kvinna till Högsta domstolen, inte för att hon är kvalificerad, bara för att hon är svart och kvinna.
Väst är galet. Människor utses inte för kvalificering, utan för en hund- och ponnyutställning.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/belarus-votes-to-change-constitution-deploy-nuclear-weapons/?fbclid=IwAR0PuQnATtjplEtp8rw7Md1lMxZ77WQQVE81jI-iRutfXeuI9e_j6ArRoUc

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram