Politikteaterbråk

2022-01-14

Det är ”komplett vansinne” av regeringen att använda pandemilagar delvis med hänvisning till vinterkräksjukan och RS-viruset. Det skriver L:s social- och sjukvårdspolitiska talesperson Lina Nordquist, som anser att pandemilagen i sin nuvarande form inte bör förlängas, på Expressens debattsida.

Hon skriver att partiet fortsatt står bakom att människor behöver hålla avstånd och att det är en bra idé att ge arrangörer möjligheten att kräva vaccinbevis. Att däremot stänga en restaurang vid 23 är ”en rallarsving” som inte träffar målet”, anser hon.

”Regeringen måste fråntas sin extraordinära rätt att besluta om restriktioner.”

Lina Nordquist (L), Social- och sjukvårdspolitisk talesperson.

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/l-topp-komplett-vansinne-fr%C3%A5nta-regeringen-makten/ar-AASKse1?ocid=hwminus&appid=hwbrowser&ctype=news&fbclid=IwAR1ChDm4DM14Kf90GcrkvU_kHtRRYdi9lhhEA-zE5R2RHp_qGMK_2g1D9-E

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram