Hypnostillstånd & Socialstyrelsen

2022-01-13

Cornelia Gustafzon är med Reine Evensson och

10 andra

.

2 tim 
Potentiellt hälsofarlig biomasshypnos planerad på Filmfestivalen i Göteborg 😱
”Besökare på Göteborgs filmfestival ska hypnotiseras. Inför tre visningar på Storan i Göteborg ska publiken masshypnotiseras av hypnotisören Fredrik Praesto.
Festivalen vill även väcka frågor om underkastelse, gränsöverskridande och kontroll.
"De senaste årens regler och restriktioner har synliggjort hur ordningen i samhället upprätthålls och vad det egentligen är som styr människors tankar och beteenden. Kanske fattar vi inte beslut så självständigt som vi tror?", säger Jonas Holmberg.
Innan de utvalda filmerna visas ska en hypnotisör försätta publiken i ett medvetandetillstånd anpassat till den specifika filmen. Tillståndet bryts sedan av hypnotisören efter visningen.
För att detta ska vara lagligt krävs dock tillstånd från Socialstyrelsen.
– Hypnotisören behöver alltid ett tillstånd – för varje tillfälle specificerat med datum. Vi gör vår bedömning utifrån om hypnosen i underhållningssyfte kan ske utan fara för de medverkandes hälsa.
Min fråga är då som vän av ordning om Regeringen, Folkhälsomyndigheten och media har ansökt om tillstånd för den masspsykos de orsakat under de senaste 2 åren med bl a psyop-officer Christer Jansson, presschef på FHM i spetsen.
Inte nog med det, hur hälsofarligt det kan det egentligen vara när både SÄPO, Karolinska Institutet (Matti Sällberg) och Handelshögskolan har genomgått samma drill med hypnotisören som även anlitats av Hovrätten som expertvittne.
Hoppas verkligen att iallafall SÄPO hade tillstånd för den lilla bravaden och framförallt att hypnotisören lyckades trolla tillbaka dem till verkligheten annars har vi kanske hittat svaret på de senaste årens trollbindande masspsykos 🤣
Man kommer nästan att tänka på George Carlins uttryck: ”It’s called the American Dream, ‘cause you have to be asleep to believe it.”

https://www.socialstyrelsen.se/ansok-och-anmal/tillstand-och-intyg/hypnos-vid-en-offentlig-tillstallningallman-sammankomst/?fbclid=IwAR3cNuaG2sghNeFYF1LMBp1o_FCk_pu9HaWbZHRARjPiDDDab1GESfe9sAc

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram