Oundvikligt Möte

2021-12-31

Bara en äkta dåre blundar inför det som är oundvikligt och det gäller såväl individuell död samt när ett system - [ett kollektiv kan man säga eftersom det är inom systemets ramar som individerna som utgör kollektivet verkar] - dör.
 
Och svar är mindre intressanta än frågorna eftersom de alltid är samma i grund och botten men svaren förändras...inte minst över tid som når fram till punkten där verklighetens ljus börjar belysa de mer mörka & dunkla vrår där döden allt mer övergår i födelsen av det som måste komma.
 
Dödskamp är bara vad det är och utkämpa en sådan mot sin egna intellektuella vanföreställningar om verklighetens beskaffenhet & ordning...det blir så besvärligt som man gör det och ju mer spruckna illusionerna blir desto mer skär man sig på dem när man kramar dem.
 
Människan är en gåta i ett mysterium och löser individen gåtan så kan den utforska mysteriet. <3
 
Så följ ditt hjärta men ta gärna hjärnan med dig - ett hjärta utan hjärna kan nog vara bättre än en hjärna utan ett hjärta men det bästa torde väl ändå vara balans ändå.. .och den i sin tur borde vara individuell så vitt det går att förstå.
 
För om inte individen utvecklas...ja, hur blir det då samhällets - kollektivets - utveckling.
 
2022 kommer inte att gå till historien som det mest händelselösa året någonsin - det är helt jävla säkert. =)
 
🐧

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram