2021 12 01

2021-12-01
Tillbaka på FB med Onsdagsmys efter en veckas avstängning 🙂
Tätare än någonsin och det är nu helt omöjligt att missa gällande sammanhang 🙂
De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!
Stöd oss:
SWISH: 076 - 118 25 68 (mottagare Caroline E.)
När Fenrisulven växte upp i Asgård var han till en början en harmlös varelse, men han växte snart till ett jättelikt monster och skrämde till slut även asarna. Man enades om att Fenrisulven måste bindas och visade honom en stor och tung kedja och sa att han var den starkaste om han lyckades slita sönder den. Vargen slet lätt sönder kedjan. Man försökte med samma list med en ännu starkare kedja med samma resultat.
Slutligen tillverkade dvärgarna ett rep av bergens rötter, kattens buller, björnens senor, fiskarnas andedräkt, kvinnors skägg och fåglars spott. Det såg endast ut som ett silkessnöre, men ingen kraft i hela världen kunde slita sönder den och de kallade det för Gleipner. Ulven anade att det var något lurt på gång och trodde att det var magi i tråden. De fick inte lägga den runt hans huvud förrän någon av dem la sin hand i hans gap som pant. Tyr var den ende som vågade och vargen blev så bunden till asarnas glada skratt. När Fenrir upptäckt att han blivit lurad bet han av Tyrs hand.
Sedan den dagen står Fenrisulven bunden i Jotunheim med ett svärd i munnen med udden upp i överkäken. Ifrån bestens gap så rinner det fragda som bildar ån Von. I Völvans spådom berättas det att i Ragnarök skall den slita sig loss och kämpa i det sista slaget mot asagudarna tillsammans med bl a Loke och sitt syskon Midgårdsormen. Han ylade i sin fångenskap ända till dess. I hans gap som sträcker sig från jorden till himlen ska Oden förgås i gudaskymningen. I gengäld kommer Odens son Vidar att slita upp Fenrisulvens käftar.
Eller översatt då...
När befolkningens medvetande ökade i den humanitära stormakten - Fenrisulven växte sig starkare och starkare -, skrämde man till slut de styrande så till den milda grad, varför man kom överens om att befolkningen måste tyglas, och valde då censur och allt mer repressiva åtgärder som verktyg att göra så - synliga kedjor.
Den medvetna delen av befolkningen lät sig dock inte luras - bräckte enkelt dessa kedjor - varför man tänkte ut en ny plan att fängsla dem med ett osynligt koppel i form av ett vaxxpass med en planerad pandemi som politiskt trovärdigt verktyg, men fick dock samtidigt offra sin trovärdighet hos den medvetna delen av befolkningen - Tyr krigets gud ena hand såsom hans svärd.
Den omedvetna delen stod därefter psykosocialt kopplade med en tyglad käft fram till dagen då skuldmättnaden - Midgårdsormen ätit upp sin egen svans - gjorde sig påmind, då folkets ilska en gång för alla satte stopp för den härskande eliten - Ragnarök - slutet på rådande system.
Och jo föresten...
Kivra, med Wallenbergs och H&M:s ordförande Karl-Johan Persson som ägare, gynnas kraftigt av statens krav på vaccinbevis. Kivra hade redan före kravet över 90 procent av marknaden och har dragit in över en halv miljoner kunder bara på bevisen.
Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här
Följ De Fria på Telegram!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram