Opatenterad Efterrätt

2021-10-31
Efterrätten, som egentligen skapades av hans fru och en av kockarna på hans restaurang, började serveras på menyn 1972. Och trots att den numera har en självklar plats i det italienska köket världen över har den aldrig patenterats.
Tänk att ingen tänkt på det, ett Tiramisu patent,,,,
Tiramisuns fader är död
omni.se
Tiramisuns fader är död
Den italienske krögaren Ado Campeol är död. Ägaren av restaurangen Le Beccherie i norra Italien blev 93 år gammal och är känd som ”Tiramisuns fader”, skriver BBC.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram