2021 10 13

2021-10-13
Rekordmånga delade länkar på detta Onsdagsmys där det är omöjligt att inte se och förstå sammanhangens kopplingar.
De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!
Stöd oss:
SWISH: 076 - 118 25 68 (mottagare Caroline E.)
PATREON: https://patreon.com/defria_se
HEMSIDA: https://defria.se
FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se
Så om George Soros redan 1992 gjorde attacken mot det fasta växelkurssystemet för att spräcka valutaormen, genom att "spekulera" mot den svenska kronan - utifrån att han sades anse att den var "övervärderad" - vilket i praktiken ledde till att bankerna kunde öka sin valutaspekulation genom att skapa ännu mer pengar med tidigare pengar som säkerhet - öka på valutamarknadens omfattning - dramatiskt och Soros Quantum Fund under mycket lång tid har kontrollerats av Investor, vad säger då det?
Det säger att George Soros har en strategisk planering som har ett politiskt syfte - att det handlar inte om en individ som simpelt drivs av mycket kortsiktig monetär girighet! Det handlar om att tillgodose valutafinansiella systemets expansionsbehov och att skapa politisk trovärdighet för önskade utvecklingsriktningar.
Nej, det säger inte heller att Soros är filantrop, så mycket är ju faktiskt nu helt klart, men den svenska allmänna girigheten låter likafullt detta pågå vidare, allmänheten tror uppenbarligen att detta är något som de själva gynnas av eftersom det sägs från politiskt håll vara på så vis och minsann om inte den gamle girigbuken även kallas
filantrop, här i Sverige i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna, i Sverige alltså - som kontrolleras av...
Att Soros sponsrar Priderörelsen för att demoralisera och få människor mer kroppsöppningsorienterade är inte precis någon nyligen uppdagad omständighet, eftersom filosofisk materialism alltid bygger på stimuli genom yttre omständigheter. Alltså egentligen bara samma visa med en annan versrad. Självföraktets tragiska melodi.
Att Soros sponsrar olika polariseringsskapande destabiliseringsorganisationer som Expo, Antifa och BLM i USA, är idag väl känt ibland politisk intresserade. Deras metoder och tillvägagångssätt för att möta politiskt motstånd, verkligt eller självunderstött, är numera ökänt.
Att Soros gör detta för sin kortsiktiga girighets skull är alltså inte sant, dessa finansieringsinsatser gör med ett strategiskt politiskt planeringssyfte!
Till exempel, har Aleris med migrationsfrågor att göra eller inte, har George Soros att göra med migrationsfrågor eller inte?
Ville George Soros destabilisera genom regnbågsrevolutioner?
Är George Soros organisation Open Society förbjuden av någon anledning att finnas i många länder?
Är Sverige - enligt hackade dokument från Open Society som publicerades av Wikileaks - det mest Clintonsoroslojala landet på jorden? Har George Soros verksamhet alltså kontrollerats av familjen Wallenberg sedan länge eller inte alls?
De syften som George Soros verkar för tycks ju i alla fall minst alltid, sammanfalla med familjen Wallenbergs, för att uttrycka sig klart.
Behöver polarisering två parter? Ja alltid! Så det gäller alltså att alltid understödja den svagare parten så mycket att den inte vinner eftersom det är själva konflikten i sig som utgör målet.
Någon som då kan räkna ut varför Steve Bannon anser att etniska nationalister är clowner? Ja, den mediala exponeringen är ju verkligen anmärkningsvärd med avseende på den av dessa etniska nationalister anförda problemformuleringen, i förhållande till verkligheten!
Vem vinner på det? Så när det valutafinansiella systemets monetärmekaniskt grundade expansionskrav gör gällande att systemet nu bara har offentlig konsumtion kvar som möjlig ökande parameter för tillväxtkravet, då klarar alltså fortfarande inte särskilt många svenskar av att inse att migranter, skapade av intressen bakom George Soros, som beter sig illa gör det av en given anledning - alltså att skapa polarisering!
En våt dröm för dessa intressen bakom George Soros, har naturligtvis därför varit att så många som möjligt skall falla för frestelsen i denna provokationsmetod, alltså att människor helst i grupper skall ta saken i egna händer och reagera med våld i stället för att adressera det problem som utgör den monetärt mekaniska grunden till hela denna politiska skapade och för trovärdigheten efterföljande nödvändiga utveckling.
Försök nu att förstå detta!
Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här https://myspodd.defria.seSpotify: https://open.spotify.com/show/6xAMMOvFH8n8QDpwgkp88Y
Följ De Fria på Telegram!
https://t.me/defria

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram