Sura Kinesiska Finansdruvor

2021-09-26
Sura druvor..
"Det har alltid varit förenligt med en viss risk för västerländska investerare att gå in i kinesiska aktier. Men den senaste tiden har risken skruvats upp ytterligare, till följd av den senaste tidens riktade nedslag från Peking i diverse sektorer. Det säger Andrew Foster, investeringschef vid Seafarer Capital, till Wall Street Journal.
Enligt Foster är nedslagen dikterade av president Xi Jinpings nycker och personliga agenda. Därför är det svårt för investerare att förutspå vad som kommer att hända härnäst, exempelvis med det vacklande fastighetsimperiet Evergrande, menar han.
– Investerare bör vara väldigt försiktiga med att förlita sig på tidigare erfarenheter när de formar sina förväntningar på framtida utfall av [kinesiska] investeringar, säger han till tidningen."
”Farligt låta historien forma bilden av en framtid i Kina”
omni.se
”Farligt låta historien forma bilden av en framtid i Kina”
Det har alltid varit förenligt med en viss risk för västerländska investerare att gå in i kinesiska aktier. Men den senaste tiden har risken skruvats upp ytterligare, till följd av den senaste tidens riktade nedslag från Peking i diverse sektorer. Det säger Andrew Foster, investeringschef vi...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram