Optiskt Nulandtelefonsamtal

2021-07-14
Det handlar om optiken..
Vice utrikesministern för politiska frågor Victoria Nuland höll ett telefonsamtal med chefen för den ukrainska presidentens kontor Andriy Yermak för att diskutera vad Ukrainas nationella nyhetsbyrå rapporterade gällande situationen i Vitryssland. De två beskrevs ha "uttryckt oro" över utvecklingen i Ukrainas granne i norra delen. En nation vill inte att Nuland ska vara orolig, än mindre allvarligt bekymrad över sina inre angelägenheter med tanke på hennes politiska historiska resultat.
Till skillnad från hennes telefonsamtal med USA: s dåvarande ambassadör i Ukraina Geoffrey Pyatt 2014, där hon dikterade sammansättningen av en regering efter kupp under den veckan före evenemanget, har ovanstående konversation inte spelats in och placerats på YouTube ännu, så det exakta innehåll förblir ännu okänt....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram