Thiel

2021-04-01
Wallenberg är vad de är, men det gäller även för Sachs och Thiel och det handlar inte om religion, det handlar om egennytta.
Peter Andreas Thiel, född 11 oktober 1967, är en tyskfödd amerikansk entreprenör, riskkapitalist, hedgefondförvaltare och samhällsdebattör. Thiel grundade PayPal med Max Levchin och Elon Musk och var dess VD. Han grundade också Palantir, där han är ordförande. Han var den första utomstående investeraren i Facebook, och köpte 10,2 procent av aktierna 2004 för 500 000 amerikanska dollar, och sitter i bolagets styrelse.
Thiel är ordförande i Clarium Capital, en global makrohedgefond med 700 miljoner dollar i tillgångar under förvaltning; partner i Founders Fund, en riskkapitalfond med 2 miljarder dollar i förvaltat kapital, medgrundare och ordförande i investeringskommitté i Mithril Capital Management; och en av grundarna och ordförande i Valar Ventures.
Thiel har en förmögenhet på över 2,7 miljarder dollar. Thiel bor i San Francisco och har skrivit boken Zero to One.
I syfte att få nyhetssajten Gawker (USA) stängd på grund av tidigare publiceringar, som Peter Thiel ansåg vara stötande eller felaktiga, låg han bakom en hemlig finansiering av Hulk Hogans stämning emot Gawker.
Är det verkligen helt omöjligt att fler har sett kopplingarna bak i tiden....
Ernest Thiel – Wikipedia
sv.wikipedia.org
Ernest Thiel – Wikipedia
Ernest Jacques Thiel, född Ernst Jacob Thiel den 18 augusti 1859 i

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram