Covidrelativ Åldersvikt

2021-03-31
Det allra allvarligaste är det praktiskt taget totala ignorerandet av de katastrofala konsekvenser som den dominerande coronastrategin haft i världens alla fattiga länder (och även för socialt och ekonomiskt utsatta grupper i Sverige). Själv är jag bosatt i Marocko, där det finns enormt många fattiga som inte kan försörja sig själva och sina familjer.
Enligt FN och andra internationella observatörer har hundratals miljoner barn och unga i världen drabbats, medan Lena Einhorn och andra opinionsbildare i det rika Sverige ständigt ondgör sig över ”höga dödstal” som gäller företrädesvis mycket gamla, oftast med underliggande allvarliga sjukdomar (ofta den egentliga dödsorsaken), som redan levt ett långt liv.
Jag har länge frågat mig varför vi gamla (själv är jag 80) skulle vara viktigare än alla dessa unga, en hel generation vars liv, hälsa och framtid ödelagts eller allvarligt försämrats av de drastiska och extrema åtgärderna mot smittspridning.
”Varför skulle vi gamla vara viktigare än unga?” | SvD
svd.se
”Varför skulle vi gamla vara viktigare än unga?” | SvD
KULTURDEBATT Anders Tegnell drogs inte med i nedstängningspaniken. För detta har han fått hård kritik – men hur villiga är kritikerna att själva lyssna? undrar Bengt Friberg.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram