Globalt Tillväxtbehov

2021-02-18
Det verkar vara smärtsamt uppenbart att vad världen behöver verkligen nu akut idag är inte så mycket den ekonomiska tillväxten, som tillväxten i dendriterna, synapser och nervcellerna i huvudet på både våra ledare och de som sätter dem där de är, själva . Ingen användning för att hålla andan här inte. Som det är nu, så är ingen av oss är något smartare än både Dum och Dummare som filmatisering.
Vi kanske kan ta det detta fullkomligt uppenbara som en "väckarklocka", för vad vi egentligen tycker om den nu aktuella samhällsmatrisen och dess inneboende funktion och natur med den polariserande och repressiva maktstruktur som får oss att må allt sämre, vilket är, i grund och botten, det etablerade psykosociala ramverk som vi tidigare använde för att tro på och låta oss ledas av, som vägen till till vad vi trodde var vår egen välmåga och kanske borde vi nu därför också erkänna för oss själva, att vi har blivit rätt hyfsat grundligt bedragna?
Om vi vill ha en förändring? Eller vill vi liksom banksystemet försöka att bota problemet med mer av problemet? Tror vi verkligen på allvar att det skulle utgöra en rimlig lösning? Nej, det är faktiskt ingen som egentligen tror att någon blir friskare av att bli sjukare. Men vi måste våga säga ifrån oss allt vad som binder oss fast i vårt mönster av tankar och gör att vi inte kan bli fritt tänkande och skapa den förändring som vi söker.
Håll upp huvudet och låt inte de accelererande galenskaperna göra dig nedstämd, även om du ser dina gamla värdegrunder raseras, lyckan bor inte i en skattkista vid regnbågens fot. Det är hela meningen och syftet bakom regin. Det finns mer ljus här och nu inuti oss, vi vet och förstår mer än vad vi gjorde förut, vilket gör att vi kan se mer av vad som är i verkligheten ... ljuset av sanningen om verkligheten verkar för oss, inte mot oss. Vi har inkarnerats av utvecklingen för denna tid när fel ska göras rätt, och det betyder uppenbarelser - insikter och förståelse, alltså inte minst för var och en av oss själva som individer, revolutioner och en hel del mod behövs därför också, att våga se sig själv i det kritiska ljuset av verkligheten. Sanningen som verklighet rensar vägen.
Först efter att vi som individer har förklarat vår egen personliga suveränitet i förhållande till matrisen, och sedan förkroppsligar denna i vårt beteende på daglig basis, så kommer vi att kunna avsätta dem som deklarerar sin överhöghet över " folket ", att återta våra sinnen till sina fulla bruk. En suverän individ skyller inte på andra för frågor som han eller hon har makt att förändra och alla har makt att förändra sig själva – att utvecklas. Jag, precis som alla andra, måste möta mitt eget hyckleri först, ett sårigt och varigt själsligt tillstånd som matar och ger näring åt större hycklerier, innan jag kan kräva av andra att göra samma sak för att systemet ska ändras.
Så länge jag förnekar mitt eget ansvar för mina personliga bidrag till denna pågående tyranni, så kommer absolut ingenting att stoppa vår fortsatta nedstigning i helvetet – detta alltmer berömda ställe långt söderut beläget där vitriolstank, mörker och värmen utgör ett angeläget sällskap och inslag till vidare inspiration. Ändrar vi inte på oss själva så ändrar vi på ingenting annat heller. Står vi upp för ingenting så faller vi för allt och utan vår påverkande kraft ändrar sig ingenting. Det är mycket enkelt.
Stupstocken utgörs alltså inte av statsministerposten och den offentliga verkställande makten, som regering eller andra lagstiftande organ, inte av den alltmer uppenbart enfaldiga Högsta domstolen och systemet för " rättvisa", inom akademierna eller näringslivet. Stupstocken står här, just här, inom mig och dig och de och dem.
Eftersom jag egentligen inte har någon kontroll över någon annan än mig själv, och rent faktiskt aldrig kommer att kunna påverka någon annan än mig själv, så är mitt första och mest akuta ansvar att anta förändring inom mitt eget " själv "först om jag någonsin vill se den stora spridningen som effekt. Allt annat flödar från denna omistliga sanning, att "folket" är i slutändan och ensam ansvarigt för "folket". Vi måste därför öka vår individuella emotionella självförståelse för att dynamiken i rörelsen skall rikta sig utåt och spridas, för att den allmänna medvetenheten skall växa..

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram