Nobel Fredsprisbeskrivning

2021-01-31
Vad verkligheten lyfter fram är hur lågt Nobels fredspris har sjunkit. Visst, denna norska socialistiska clown som gör nomineringen, har sannolikt ingen aning om vad som händer i USA, med tanke på att han bor i ett isolerat Norge, tar möten med aktivister och läser bara vänsterpressen. Idiotin i hans förslag överstiger att norrmännen delade ut ett Nobelpris till Barack Obama bara för att ha blivit vald till president för att vara svart och utan att göra något annat.
I båda fallen verkar Nobelkommitténs nominerade inbegripa alla som har förmågan att utöva vänstermakt, vilket likställer den typen av makthandlare med "fred". Det är en ledsen handling som de har kommit till, för att dyrka makten över alla former av äkta fred. Om detta är fred, vilken ledsam situation vi har, bedragarnas triumf över faktisk skapande av fred.
Måste alla Nobels fredsprismottagare visa bevis för att de startade upplopp för att kvalificera sig nu? Hur exakt är upploppsskapande '' fred ''? Man gillar att anta att denna nominering inte leder någonstans, men med det nuvarande nonsens pågår, satsa inte på det.

https://www.zerohedge.com/political/black-lives-matter-nominated-nobel-peace-prize?fbclid=IwAR0544FaExetIlkfn7r1TaKC5Fc3T1UhFcaKCI6WRPzy88_GCPYlV61e43E

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram