Onsdag 2021 01 20

2021-01-20
Då är det dags!
Vi laddar alltså som vanligt - traditionsenligt - ännu mer för den Djupa statens kollaps och den upplysningsinsats som kommer att krävas av oss tillsammans för kunna skapa en hållbar framtid för samhället 🙂 Ni är den bästa publiken på planeten, eller ja i hela universum 😉
Be vänner och bekanta prenumerera på Youtubekanalen, fördjupa er på carlnorberg.se och stöd oss gärna med gåvor och donationer på Swish 0761182568 och på Patreon.
House of Sweden är en byggnad i Washington, DC , där ligger den svenska ambassaden och diplomatiska beskickningar i Republiken Island och Liechtenstein till USA . Byggnaden ligger på 2900 K Street N.W. i Georgetown- området.
Förutom ambassaderna är byggnaden, som ägs av den svenska staten genom National Property Board , också representanter för svensk handel. Faciliteterna inkluderar ett sekretariat, utställningsutrymme, 19 kontorssviter och ett högteknologiskt affärsevenemangscenter.
Ja allt är väl då naturligtvis bara tillfälligheter kan man anta eftersom ingen kände någon annan...det finns ingen planering här inte...
I ett e-postmeddelande daterat den 21 september 2017 skrev Hunter Biden till Cecilia Browning, chefen för en kontorsbyggnad som heter "House of Sweden", och begär att "nycklar" ska "göras tillgängliga för nya kontorskamrater."
Hunter Biden listade de ”nya kontorskompisarna” som Joe Biden, Jill Biden, Jim Biden och Gongwen Dong (ordförande Ye CEFC-sändebud). Hunter Biden begärde också ett skylt för sitt kontor där det stod "The Biden Foundation" och "Hudson West (CEFC US)."
CEFC China Energy var ett kinesiskt konglomerat som var bland de största energiföretagen i Kina innan det gick i drift för ett par år sedan. CNN noterar att företaget "anpassade sig så nära den kinesiska regeringen att det ofta var svårt att skilja mellan de två."
Det är inte alls uppenbart att inte bara China Energy har kopplingar till Investor...inte alls...
 Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här https://myspodd.defria.se
Följ De Fria på Telegram! https://t.me/defria
De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!
Stöd oss:
SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram