Wold Skeptisk Till Pandemilag

2021-01-13
Ajajaj vad stacklet plötsligt biter illa!
" ”Det är typiskt en sådan här grej, att man gör det man kan åt något, även om det inte har någon som helst effekt. Dit hör ju att stänga butiker och så, säger Agnes Wold till Expressen och riktar även kritik mot att regeringen tillskansar sig mer makt för att tänja på lagen och där yttrandefriheten i slutändan får ta stryk.
Hon anser att det är ”väldigt farligt” när makthavare skaffar sig den här typen av ”redskap”.
Agnes Wold instämmer i Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlssons åsikt om att ingen ska förvänta sig någon större effekt på smittspridningen av ikraftträdandet av pandemilagen, vilket han påpekat i en SVT-intervju.
Joakim Dillner, professor i infektionsepidemiologi vid Karolinska institutet, är av en annan uppfattning enligt tidningen. Han tror att smittspridningen av corona ganska snart begränsas men att vi aldrig får veta om vi kan tacka den nya pandemilagen för det."
Stor skepsis mot nya pandemilagen - Dagens PS
dagensps.se
Stor skepsis mot nya pandemilagen - Dagens PS
”Jag kan inte förstå vad som finns i den här pandemilagen som skulle haft någon effekt på smittspridningen”. Det säger Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet, till Expressen. Dagens PS berättade i fredags om att riksdagen röstat ja till den nya pandemilag...

10

kommentarer

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram