Borat, Twitter & Trump

2021-01-13
Tänk sååå styggt gjort av Twitter 😉
" För någon vars karriär baseras på förmågan att utföra chockerande komedi okontrollerat, visar Borats skapare naivitet i applåderna av Donald Trumps Twitter-förbud. Begränsningar i yttrandefrihet kommer att få allvarliga konsekvenser för Baron Cohen.
Att säga att Sacha Baron Cohen inte gillar president Donald Trump är lite av en underdrift. Det verkar som att den enda anledningen till att det fanns en andra Borat- film var att få Trump och hans allierade - speciellt Rudy Giuliani - att se ut som hemska människor.
Det är därför ingen överraskning att Baron Cohen skulle heja på att Trump skulle förbjudas från Twitter, oavsett om Capitol Hill-upploppet hade hänt eller inte. Och han har inte hållit tillbaka och hyllat avstängningen som "det viktigaste ögonblicket i sociala mediers historia."
Facebook och Twitter anställd användare och förespråkare som kämpade för detta - hela världen tackar dig.""
Sacha Baron Cohen won’t be cheering Trump’s social media ban when Twitter decides his ‘jokes’ are offensive and kicks him off, too
rt.com
Sacha Baron Cohen won’t be cheering Trump’s social media ban when Twitter decides his ‘jokes’ are

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram