Systemsmidande Myter

2020-12-17
Ta en myt bokstavligen och det är början på att någon annan styr ditt sinne.
Vi är bokstavligen en projektion av vårt eget medvetande. Resten är upp till oss själva om hur mycket vi låter den illusoriska projektion som framför oss bestämma vår uppfattade verklighet sanning.
När vi börjar att mer till fullo förstå den enorma betydelsen av detta faktum börjar saker och ting verkligen att förändras. Detta kommer inte läras ut eller ens följas av matrisen av scientism, utbildning - och medienätet av lögner, eller bländande, bindande religiösa dogmer. Men när denna sanning upptäcks, upplevs i själva verket detta som det måste vara, en majestätisk tillvaro öppnar upp sig för sådana härliga vyer över egenmakt och möjligheter att mycket av grepp från all yttre påverkan och begränsande tankeföreställningar faller bort som om de aldrig existerat i första läget.
Det finns ingen större drivkraft än den ostoppbara kraften i en känsla. Vi delar förståelsen för smärtan hos alla dem som fortfarande befinner sig instängda och bländade av det stora bedrägeriet, och genom vår kontakt och de känslor vi upplever så bygger vi oss själva en skyldighet att vakna till vår största befogenhet av ett medvetet medvetande tillstånd om och i oss själva och om möjligt att bidra till omvandlingen vi alla längtar efter, genom att utgöra den förändring vi vill se i vår omvärld.
Bara inte ge upp, det är allt. Det finns gott om fallgropar på vägen eftersom det är vad detta lärande och odlande av erfarenhet handlar om, så man vänjer sig att falla för att kunna resa sig lättare. Fler måste resa sig för att kunna gå tillsammans. Det är bara att lära av det och hålla på. Det finns många nivåer av uppvaknande, men var och en är mer häpnadsväckande än den förra. Vad som ska driva oss är dock inte bara vägen för en underbar personlig upptäckt, även om det är en stor del av det hela, utan det är för att komma åt de resurser vi behöver för att ytterligare lösa upp snaran som förbinder dem som fortfarande är omedvetna om sin egen situation inom denna lägre värld av kontroll och svek. Vår egen frihet gör andra mer fria - tillsammans.
Verkligheten antyder vad som ligger under dessa lager av illusion, av vilken den lägsta är det syntetiska matrisen av bedrägeri som har medvetet lagts till för att snärja mänskligheten under ett självpåtaget förtryck.
Även den fysiska världen är en nästan bara rå känsla som manifestation av det intrikata arbetet av skapelsen, men ändå en glädje att uppleva! För att förverkliga oss finns knappt mer än flyktiga glimtar av den häpnadsväckande verklighet som är obegriplig ... allt, och det är bra, tro är begränsande inneslutningssystem. Erfarenhet är vad vi siktar på. Att se oss själva - att ut - göra.
Visst det finns många typer och nivåer av sanning, eftersom den alltid förblir en enskild betraktelse, men den ultimata sanningen - alltså verklighet, som bara existerar nu - är i grunden en evig pågående interaktiv upplevelse med vårt sammankopplade medvetet medvetna universum, inom vilket vi alla finns magnifikt och unikt sammanvävda, men som inte kan övergripa med medveten medvetenhet till mer än vår enskilda del, men vi utgör likafullt en del av alltet, men vi måste både leva och dö som individer. Det är samma kreativa källa som vi bara knappt kan förnimma - känna levande i oss själva - ibland vid tidpunkter då inte dissonans stör vår nuvaro, men som vi ändå ser i ljuset av den magnifika omvärlden genom våra av våra intuitiva själar. Vi har en långt större potential inom oss själva än vad vi hittills har förmått utnyttja enskilt och tillsammans.
Att veta vad som verkligen händer runt omkring oss, det är bara början. Insikten om att i själva verket är allt ett påtvingat psyko-andligt fängelse som byggdes grundat på avsiktlig bedrägeri, det är helt enkelt porten. Vi behöver inte spendera resten av våra liv som beskrivande hur de gör, vad de gör och hur illa det är i ett nästan neurotiskt hysterisk tillstånd. Vi kan gå vidare med oss och i oss själva, vi kan göra ut den förändring vi vill vara.
Det är helt enkelt en annan nivå av inneslutning om vi inte håller på framstegen mot ett fullständigt uppvaknande långt utöver gränserna för vår medvetna medvetenhet så blir vi fast i oss själva och under påverkan av deras inneslutning, de som har smitt systemet.
Ta en myt bokstavligen och det är början på att någon annan styr ditt sinne.
Vi är bokstavligen en projektion av vårt eget medvetande. Resten är upp till oss själva om hur mycket vi låter den illusoriska projektion som framför oss bestämma vår uppfattade verklighet sanning.
När vi börjar att mer till fullo förstå den enorma betydelsen av detta faktum börjar saker och ting verkligen att förändras. Detta kommer inte läras ut eller ens följas av matrisen av scientism, utbildning - och medienätet av lögner, eller bländande, bindande religiösa dogmer. Men när denna sanning upptäcks, upplevs i själva verket detta som det måste vara, en majestätisk tillvaro öppnar upp sig för sådana härliga vyer över egenmakt och möjligheter att mycket av grepp från all yttre påverkan och begränsande tankeföreställningar faller bort som om de aldrig existerat i första läget.
Det finns ingen större drivkraft än den ostoppbara kraften i en känsla. Vi delar förståelsen för smärtan hos alla dem som fortfarande befinner sig instängda och bländade av det stora bedrägeriet, och genom vår kontakt och de känslor vi upplever så bygger vi oss själva en skyldighet att vakna till vår största befogenhet av ett medvetet medvetande tillstånd om och i oss själva och om möjligt att bidra till omvandlingen vi alla längtar efter, genom att utgöra den förändring vi vill se i vår omvärld.
Bara inte ge upp, det är allt. Det finns gott om fallgropar på vägen eftersom det är vad detta lärande och odlande av erfarenhet handlar om, så man vänjer sig att falla för att kunna resa sig lättare. Fler måste resa sig för att kunna gå tillsammans. Det är bara att lära av det och hålla på. Det finns många nivåer av uppvaknande, men var och en är mer häpnadsväckande än den förra. Vad som ska driva oss är dock inte bara vägen för en underbar personlig upptäckt, även om det är en stor del av det hela, utan det är för att komma åt de resurser vi behöver för att ytterligare lösa upp snaran som förbinder dem som fortfarande är omedvetna om sin egen situation inom denna lägre värld av kontroll och svek. Vår egen frihet gör andra mer fria - tillsammans.
Verkligheten antyder vad som ligger under dessa lager av illusion, av vilken den lägsta är det syntetiska matrisen av bedrägeri som har medvetet lagts till för att snärja mänskligheten under ett självpåtaget förtryck.
Även den fysiska världen är en nästan bara rå känsla som manifestation av det intrikata arbetet av skapelsen, men ändå en glädje att uppleva! För att förverkliga oss finns knappt mer än flyktiga glimtar av den häpnadsväckande verklighet som är obegriplig ... allt, och det är bra, tro är begränsande inneslutningssystem. Erfarenhet är vad vi siktar på. Att se oss själva - att ut - göra.
Visst det finns många typer och nivåer av sanning, eftersom den alltid förblir en enskild betraktelse, men den ultimata sanningen - alltså verklighet, som bara existerar nu - är i grunden en evig pågående interaktiv upplevelse med vårt sammankopplade medvetet medvetna universum, inom vilket vi alla finns magnifikt och unikt sammanvävda, men som inte kan övergripa med medveten medvetenhet till mer än vår enskilda del, men vi utgör likafullt en del av alltet, men vi måste både leva och dö som individer. Det är samma kreativa källa som vi bara knappt kan förnimma - känna levande i oss själva - ibland vid tidpunkter då inte dissonans stör vår nuvaro, men som vi ändå ser i ljuset av den magnifika omvärlden genom våra av våra intuitiva själar. Vi har en långt större potential inom oss själva än vad vi hittills har förmått utnyttja enskilt och tillsammans.
Att veta vad som verkligen händer runt omkring oss, det är bara början. Insikten om att i själva verket är allt ett påtvingat psyko-andligt fängelse som byggdes grundat på avsiktlig bedrägeri, det är helt enkelt porten. Vi behöver inte spendera resten av våra liv som beskrivande hur de gör, vad de gör och hur illa det är i ett nästan neurotiskt hysterisk tillstånd. Vi kan gå vidare med oss och i oss själva, vi kan göra ut den förändring vi vill vara.
Det är helt enkelt en annan nivå av inneslutning om vi inte håller på framstegen mot ett fullständigt uppvaknande långt utöver gränserna för vår medvetna medvetenhet så blir vi fast i oss själva och under påverkan av deras inneslutning, de som har smitt systemet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram