Onsdag 2020 11 11

2020-11-11
Nu är rätt mycket det mesta fokuserat på fusket i valet i USA och det är dags för Onsdagsmys.
Vi syr ihop nätet så att maskorna blir mindre och helheten blir större.
Något som Svenska medier mörkar totalt, inte myset alltså 😉
Be era vänner söka vänskap med oss på Facebook prenumerera på Youtubekanalen så att vi får upp spridningshastigheten på det allmänna medvetna medvetandet. Ni är fantastiskt duktiga på det ni gör!
Stöd oss gärna på Swish 0761182568 och Patreon samt läs fördjupningar på carlnorberg.se
Ni är verkligen den bästa publiken på nätet ever, vi är mycket stolta över er - Nu står vi på så att vi når den kritiska massa som behövs av allmänt medvetet medvetande.
Vi står nu inför ett paradigmskite av aldrig förr skådad omfattning i människans historia och tärningen är kastad! Skall Donald Trump tillsammans med Valdimir Putin, Recep Tayyip Erdogan såsom Xi Jinpin lyckas göra slut på 1000-årsriket och den djupa stat som verkat utan att synas de åtminstone 200 åren för på så vis kunna exploatera alla världens länder!
Absolut makt korrumperar ju som bekant absolut, något som realiserats globalt i form av exporterad stockholmsbyråkrati, stockholmskola och stockholmsyndrom såsom telekom och kraftöverföringsinfrastruktur. Kunskap är makt och makt är kraft att bryta motstånd. Kunskap man anskaffar sig via telekominfrastrukturen genom avlyssning, och kraft genom kontrollen på länders hela el-infrastruktur för att på så vis sätta dessa i en utpressningssituation genom den beroendeställning som uppstår därur, där roten till det onda stammar ifrån landet med en FRA-lag och där de större tech-jättarnas serverkapacitet rent geografiskt befinner sig, dvs i den bästigaste av alla neutrala humanitära stormakter på jorden... Sverige!
Stöd oss: SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram