Djupt Stjälande

2020-10-18
Ja det bli lite ping-pongliknande teater i detta, inte minst med avseende på att det är den Djupa Staten som begår brott mot Immaterialrätten, när den Djupa Staten i via kinesiska forskare stjäl information från amerikanska lärosäten och företag och att man stjäl från den kinesiska staten när man stjäl information från forskningsinstitut och företag i Kina.
Tänk den som hade ett globalt telekominfrastrukturföretag och bedrev forskning och samtidigt kontrollerade läkemedelsföretag...
Det där med verksamheten runt penningvaskandet kan vi lugna oss med den här gången 😉
Men vad som kommer:
”Om den kanadensiska sidan verkligen bryr sig om stabiliteten och välståndet i Hong Kong och verkligen bryr sig om den goda hälsan och säkerheten för de 300 000 kanadensiska passinnehavarna i Hong Kong och ett stort antal kanadensiska företag som är verksamma i Hong Kong, så bör man stödja dessa ansträngningar för att bekämpa våldsbrott. ” Detta ansågs allmänt som ett olycksbådande hot om vedergällning mot kanadensiska medborgare och företag i regionen.
Ironiskt nog kom de ultraprovocerande anmärkningarna under ett evenemang som markerade 50-årsjubileet för kanadensiska och kinesiska diplomatiska förbindelser. När han pressades över huruvida uttalandena var ett hot, lämnade ambassadören detta öppet och svarade: "Det är din tolkning."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram