Djupt Stjälande

2020-10-18
Ja det bli lite ping-pongliknande teater i detta, inte minst med avseende på att det är den Djupa Staten som begår brott mot Immaterialrätten, när den Djupa Staten i via kinesiska forskare stjäl information från amerikanska lärosäten och företag och att man stjäl från den kinesiska staten när man stjäl information från forskningsinstitut och företag i Kina.
Tänk den som hade ett globalt telekominfrastrukturföretag och bedrev forskning och samtidigt kontrollerade läkemedelsföretag...
Det där med verksamheten runt penningvaskandet kan vi lugna oss med den här gången 😉
Men vad som kommer:
”Om den kanadensiska sidan verkligen bryr sig om stabiliteten och välståndet i Hong Kong och verkligen bryr sig om den goda hälsan och säkerheten för de 300 000 kanadensiska passinnehavarna i Hong Kong och ett stort antal kanadensiska företag som är verksamma i Hong Kong, så bör man stödja dessa ansträngningar för att bekämpa våldsbrott. ” Detta ansågs allmänt som ett olycksbådande hot om vedergällning mot kanadensiska medborgare och företag i regionen.
Ironiskt nog kom de ultraprovocerande anmärkningarna under ett evenemang som markerade 50-årsjubileet för kanadensiska och kinesiska diplomatiska förbindelser. När han pressades över huruvida uttalandena var ett hot, lämnade ambassadören detta öppet och svarade: "Det är din tolkning."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram