Email, Devon Archer & Hunter Biden

2020-10-17
Om Devon Archers mail nu dessutom stämmer med Hunter Bidens, så är det väl kanske inte så mycket mer att tillägga i just den delen...
I ett e-postmeddelande av den 5 november 2011 föreslog en av Archers affärskontakter att hjälpa till att ordna möten i Vita huset för en grupp kinesiska chefer och regeringsmän som skulle göra "potentiellt framstående nya kunder - kopplade till den Djupa Staten i Kina." Gruppen, China Entrepreneur Club (CEC) inkluderade lojalister från KKP, kinesiska miljardärer och minst en "respekterad diplomat" från Peking. Enligt rapporten har CEC, som inrättades 2006, kallats "ett andra utrikesministerium " för Kinas kommunistiska regim. CEC-medlemmarnas bruttoinkomst beräknas motsvara ungefär 4% av Kinas BNP enligt e-postmeddelandet.
"Jag vet att det är en politisk säsong och människor är tveksamma, men en grupp som denna kommer inte med varje dag", säger mellanhand Mohamed A. Khashoggi - intressant namn - på uppdrag av CEC till en Biden / Archer-medarbetare. " En rundtur i det vita huset och ett möte med en medlem av stabschefens kontor och John Kerry skulle vara bra ", står det i e-postmeddelandet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram