Fredag 2020 10 02

2020-10-02
Fredagsmysdags!
Hjälp till att skaffa aktiva vänner och följare - det går bra med passiva också - på våra nya Facebooksidor och på YT-Kanalen!
Glöm inte att ge en tumme på klippen ❤
Dela gärna även från denna sida 🙂
Och ett stort tack igen för det nya rekordet på likes på facebook och Youtube sedan algoritmerna kom.
https://www.youtube.com/watch?v=eR-4JAej6xI&lc=Ugwa073jadL6BFvbM-Z4AaABAg.9EK-tdPNnKv9EK7j0wz-bc&feature=em-comments

Debatten mellan Donald Trump och Joe Biden gick av stapeln häromkvällen och det svenska etablissemangets reaktioner lät ej vänta på sig. Bl.a projicerade f.d utrikesminister Margot Wallström ut sin besvikelse över Bidens ganska lama insats på följande vis. ′′ När man vältrar sig i leran med svin, älskar grisarna det - och man blir smutsig ".... Det gamla ordspråket kom jag att tänka på efter gårdagens debatt / misslyckande mellan Trump och Biden. -Jag hejar på demokrati och dialog. -Jag hoppas på rättvisa debatter om framtidens idéer. -Jag kräver ömsesidig respekt. -Jag förväntar mig anständighet - och kanske till och med intelligens. Men evenemanget igår var ovärdigt en president och tråkigt för ett land som USA”

Följdriktigt kom därefter Steve Bannon och Rudy Giuliani ut med en intervju igår där det kommunistiska partiet pekas ut som en maffiaklan, med starka kopplingar till familjen Biden, vilket ju väcker berättigade frågor om vart Margot Wallströms lojaliteter egentligen ligger - (den djupa staten är det korta svaret på den frågan om någon nu undrar.)

Att Donald Trump med respektive dessutom nu sägs ha drabbats av Corona efter detta spektakel skall ju tilläggas, och vi anar avslöjanden här framöver om vad denna pandemi faktiskt har gått ut på. Det vittnar ju inte minst Steve Bannons avslutningsfras enligt nämnd intervju enligt ovan. Se den om ni inte tagit er tiden.

Länk till denna. https://www.youtube.com/watch?v=iAINz...


F.d FBI-chef James Comey har precis som Maud Olofsson lustigt nog drabbats av akut amnesi under hans förhör inför amerikanska kongressen och vill ej kännas vid någonting alls med avseende på den insats man varit delaktig i för att på falska grunder kunna avlyssna Donald Trumps presidentvalskampanj 2016. Märkligt rent hur de som skall föreställa en befolknings företrädare visar upp samma beteende över hela världen när de skitit i det blå skåpet… eller kanske inte ändå.

Det svenska rättsväsendet är på väg mot en förtroendekris av modell större, och frågan är hur mycket mer dumheter i form av rättsskandaler det svenska folket är beredda att stå ut med innan en misstroendeförklaring mot hela rättssystemet kan komma till stånd. Det saknas ju inte direkt exempel på hur genomkorrumperat det är.

Detta och mycket mer avhandlas i dagens
#Fredagsmys och vi hyser inte några illusioner om att vi slår det glädjande rekordet från i onsdags, men likväl ber vi som vanligt om att ni alla delar, så att vi snabbare kan komma till bukt med världens mest grundlurade och vilseförda befolkning, för att kunna realisera en förändring som gynnar oss alla.

#CarlNorberg #RealNews #DeFria

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Stöd oss: SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)

PATREON: https://patreon.com/defria_se

HEMSIDA: https://defria.se

FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram