Venezuela & Narkotikatrafiken

2020-09-16
Tänka sig att vi faktiskt hade rätt även i detta....
Venezuelas militär är utrustad med en del av den senaste ryska militära utrustningen, inklusive luftförsvarssystemet S-300, som har långdistansradar, samt Sukhoi Su-30-stridsflygplan, som kompletterar den amerikanska och europeiska utrustningen som landet köpte tidigare innan Washington lade embargon på militärrelaterad utrustning till Caracas på 2000-talet.
Venezuela - som är helt utan påverkan från Sverige/Investor - har varit en populär väg för colombianska narkotikahandlare sedan 1970-talet. Under de senaste åren har dock landet intensifierat sina ansträngningar för att bekämpa narkotikasmuggling genom dess territorium, samtidigt som man avbryter förbindelserna med den amerikanska narkotikabekämpningsmyndigheten (DEA) på grund av misstänkt spionverksamhet som inte är relaterad till narkotikasmuggling..

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram