Statsministermord & Strukturell Avlyssning

2020-09-16
Den enda anledningen som kan finnas för en underrättelsetjänst inom underrättelstjänstkollektivet att inte medverka i en undersökning av strukturell medverkan, är bara vad den är.
 
Att densamma underrättelsetjänst är kopplad till det företag som har kontrollerat den globala telekominfrastrukturen under förra seklet - när justitieministern med hjälp av två SÄPO-anställd och en bokförläggare försöker att smuggla in illegal avlyssningsutrustning i världen mest avlyssnade land, säger bara vad det säger och ingenting annat.
AXE fanns redan operativt vid tiden för händelsen.
 
Projektet AXE-N (AXE Network) initierades av Ericsson och Telia 1987 och syftade till att utveckla en ATM-baserad ersättare till AXE-arkitekturen. Det var Sveriges mest påkostade utvecklingsprojekt efter JAS Gripen, och har av en eller annan anledning betecknats som en av Sveriges största industrifloppar. Projektet kostade Ericsson 10 miljarder kronor, enligt en beräkning. Det bedrevs under stort hemlighetsmakeri i ett samarbete mellan Telia och Ericsson inom ramen för Ellemtel fram till 1995, då det avbröts.

Det finns ingen risk alls för de poliser som utredde polisspår sprang på ett AXE-N och att det var därför som systemet inte kunde börja verka utan att synas förrän just den utredande delen var borta....det var väl några poliser som hade konferens på Estonia om jag har förstått saken rätt?
 
Där Ericsson BTW även transporterade av Ericsson korrumperad signalutrustning utrustning från Warzawapakten...en annan lyckad utredning....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram