Onsdag 2020 09 16

2020-09-16
Nu drar det ihop sig som vore det en global Kramp!
Det är dags för Onsdagsmys!
Hjälp till att skaffa aktiva vänner och följare - det går bra med passiva också - på våra nya Facebooksidor och på YT-Kanalen!
Glöm inte att ge en tumme på klippen ❤
Dela gärna även från denna sida 🙂
Och ett stort tack igen för det nya rekordet på likes på facebook och Youtube sedan algoritmerna kom.
Dags för #Onsdagsmys!
Fredsavtal är undertecknade av Israel, Bahrain och Förenade arabemiraten, något inte minst den amerikanske presidenten varit behjälplig med, och som dessutom renderat honom en nominering till Nobels fredspris. Donald Trump kontrade veckan därpå med att påstå sig ha fått ett icke existerande pris vid namn “The bay of pigs award”, vart den passningen riktades måste man dock ha lite historisk insikt för att förstå till fullo, men vi kan väl säga som så att Allen Dulles som var inblandad i grisbuktsinvasionen som CIA chef ej direkt saknade kopplingar till världens mest humanitära stormakt som delar ut opionionsbildningspriser. Att detta dessutom korrelerar med sprängda narkotikamotorvägar och nedskjutna kokainflygplan skall ju vidare beaktas i förhållande, då ju Kuba aldrig varit något annat än en just en transitkorridor för narkotika.
Det skrubbas telefoner i USA från de som haft i uppgift att undersöka den falska russiagateutredningen nämligen av Mueller och hans utredningsgrupp, och detta i sin tur är ju ingen förtroendehöjare för att denna har gått rätt till. Dock har man nu lovat inte bara från Lindsey Grahams håll utan även från USAs justitieminister William Barr att det inom 10 dagar kommer ännu mer upprörande fakta på bordet än några skrubbade telefoner. Att detta sker samtidigt som SÄPO slarvat bort Olof Palmes personakt och att där kommer en dokumentär om Estonia, samtidigt som man i SvD propagerar för nya utredningsspår som borde undersökas i förhållande till mordet på Palme säger väl egentligen bara vad det gör och att man nu skademinimerar för fullt på flera håll i hela världen.
Den djupa staten är pressad, det kan ej längre någon missta sig på.
Vår alldeles egen estradör på Brunkebergsåsen även känd som Åsa-Nisse följer också nu upp med gäll stämma om att vi behöver lagerföra kontanter långt in i de djupa skogarna ifall något skulle gå fel med det kontantlösa samhället. Vi småler ju naturligtvis åt detta, då uttalanden som dessa ju inte direkt höjer förtroendet för det digitala valutafinanisella systemet som alltså kontrolleras av enskild part. Samtidigt säger ju dessutom Handelsbanken upp halva sin personalstyrka, vilket helt säkert ej kommer skapa några som helst fortsatta sympatier från de som nu tvingas ut på en mättad arbetsmarknad!
Vidare kommer nu den Saudiske prinsen Bandar Bin Sultan upp och som 1985 grundade Al-Yamamahfonden tillsammans med den dåvarande brittiska premiärministern Margaret Thatcher – en olja mot vapen fond – som efter att narkotikabanken HSBC blev hackad – visade sig finansiera terrorism i Mellanöstern, och då inte minst att prins Sultan betalt flygutbildningarna via denna till de utpekade terroristerna 9/11 2001!
Den främsta bidragsgivaren till denna fond visade sig sedermera vara BAE – Europas största koncern inom vapenindustrin – samma koncern där Wallenbergs Investor är en av storägarna – samma BAE där bl.a svenska försvarsmateriellföretaget Hägglund ingår – samma Hägglund som Stefan Löfven var fackpamp på – samma man som idag är Sveriges statsminister!”
Under veckan som har gått har vi också delat flera texter om den historia som ligger till grund för vart vi nu befinner oss, varför vi ber alla att själva söka på www.carlnorberg.se för en större övergripande förståelse.
Detta och mycket mer avhandlas i dagens mys, och se nu till att hjälpa till med att dela! Nu börjar det på allvar blåsa i gamla Svedala, och ingenting är värre än en omedveten befolkning vid stora samhällsomvälvningar!

https://www.facebook.com/carl.norberg.54/posts/123950589436477

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram