Coronavisselblåsare Hos Tucker

2020-09-16
Slutsatsen att eftersom viruset ovillkorligen är framställt av människor, så är precis som vi har sagt den den Djupa Staten i Kina därmed konfirmerad, precis som att det västerländska ägardirektivstyrda mediakollektiv som underlåter att rapportera om detta numera klart deklarerat sin ståndpunkt.
Att Jacob Wallenberg rörde sig som son i huset gällande Kina och att Peking uttryckte att den senaste tidens svårigheter beror på att ett fåtal svenskar på ett brutalt vis lägger sig i Kina inre angelägenheter, skall nog heller inte ses som annat än mycket klargörande.
Xis äldre allierade har som bekant för en tid sedan begärt en maoistisk rening av Kinas inrikes-säkerhetsapparat, och insisterade förra månaden på att det är dags att "vända bladet inåt och skrapa giftet från benet."
Inom en vecka efter samtalet inledde partiets "verkställare" utredningar av minst 21 poliser och rättsliga tjänstemän. Dussintals fler har tagits ner under veckorna sedan dess. Hittills är polischefen i Shanghai den högst profilerade tjänstemannen för anklagelser.
I huvudsak lanserar president Xi, som vann sympati för sin hantering av COVID-19-pandemin men ändå försvagas på grund av Kinas försvagade ekonomi och stigande spänningar med Washington, sitt eget angrepp på den Djupa Staten och speglar därmed president Trumps fiendskap och misstro mot sin egen underrättelsetjänstmaskin.
Så nu kan faktiskt alla som sladdrar om annat bara ta och hålla käften kan man ju tycka...
Coronavirus whistleblower speaks out about possible COVID origin on 'Tucker'
youtube.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram