WW För Kolonialväldeslås

2020-09-14

Det här kan vara bra att ha koll på.

Churchill var ju inte minst inblandad inför första världskriget när han i början av 1913 skickade en viss Edmond Slade till att köpa upp det anglo-persiska oljebolaget i Iran - dagens Shell och BP - för att säkerställa drivmedelsproduktionen inför kriget, något han lyckades med till 51%.

Ännu lite lustigare är att Edmond Slade var chef för den brittiska marinens underrättelsetjänst som stammade ur de ostindiska kompaniernas. Han hade i sin tur en dotter som hette Madeleine och som var Mahatma Gandhis följeslagare under hans kamp för Indiskt självstyre enligt ickevåldsprincipen. En princip som diskuterades fram i Sydafrika där hans kamp för likabehandling mellan vita och indier påbörjades. Tolstoj farm där man höll till hade skänkts av en viss Hermann Kallenbach som med stor sannolikhet också var Gandhis älskare. Kallenbach var för övrigt en hängiven zionist och en av Sydafrikas mest prominenta arkitekter.

Att det var den Sydafrikanska premiärmistern Jan Smuts - som jobbat för Cecil Rhodes i diamantbranschen och som finansierade Theodore Hertzl i sina ansträngningar att lägga beslag på Palestina åt judarna och god vän till Churchill - som sedermera lade upp bollen för Ghandi inför sin avresa till Indien 1913 som frihetskrigare talar ju således sitt tydliga språk, förutom då det faktum att Hambro familjen var högst behjälpliga i att starta Bank of India 1912.

Så antingen kände Churchill till att man planerat ett attentat mot Franz Ferdinand - som ju blev startskotten på första världskriget - på förhand, eller också förelåg där en planering att instigera första världskriget...

Första världskriget handlade med andra ord inte om några fällda skott i Sarajevo, utan utgjorde endast den gnista som behövdes för dessa Anglozionistiska finansiella intressen att starta kriget med syftet att stycka upp det Ottomanska riket enligt Sykes-Picot-avtalet och Balfourdeklarationen, för att i sann kolonialväldesanda slå lås kring transportvägarna för strategiska naturresurser från Afrika och Mellanöstern, för att på så vis även fortsättningsvis kunna exploatera hela världen.

Indien fick ju sin självständighet 1947 efter att krutröken lagt sig efter fortsättningskriget och etableringen av kolonialväldeslåset Israel var ett faktum, som ju i sin tur erkändes 1949.

 
Marcus Ljunggren

Det här kan vara bra att ha koll på.

Churchill var ju inte minst inblandad inför första världskriget när han i början av 1913 skickade en viss Edmond Slade till att köpa upp det anglo-persiska oljebolaget i Iran - dagens Shell och BP - för att säkerställa drivmedelsproduktionen inför kriget, något han lyckades med till 51%.

Ännu lite lustigare är att Edmond Slade var chef för den brittiska marinens underrättelsetjänst som stammade ur de ostindiska kompaniernas. Han hade i sin tur en dotter som hette Madeleine och som var Mahatma Gandhis följeslagare under hans kamp för Indiskt självstyre enligt ickevåldsprincipen. En princip som diskuterades fram i Sydafrika där hans kamp för likabehandling mellan vita och indier påbörjades. Tolstoj farm där man höll till hade skänkts av en viss Hermann Kallenbach som med stor sannolikhet också var Gandhis älskare. Kallenbach var för övrigt en hängiven zionist och en av Sydafrikas mest prominenta arkitekter.

Att det var den Sydafrikanska premiärmistern Jan Smuts - som jobbat för Cecil Rhodes i diamantbranschen och som finansierade Theodore Hertzl i sina ansträngningar att lägga beslag på Palestina åt judarna och god vän till Churchill - som sedermera lade upp bollen för Ghandi inför sin avresa till Indien 1913 som frihetskrigare talar ju således sitt tydliga språk, förutom då det faktum att Hambro familjen var högst behjälpliga i att starta Bank of India 1912.

Så antingen kände Churchill till att man planerat ett attentat mot Franz Ferdinand - som ju blev startskotten på första världskriget - på förhand, eller också förelåg där en planering att instigera första världskriget...

Första världskriget handlade med andra ord inte om några fällda skott i Sarajevo, utan utgjorde endast den gnista som behövdes för dessa Anglozionistiska finansiella intressen att starta kriget med syftet att stycka upp det Ottomanska riket enligt Sykes-Picot-avtalet och Balfourdeklarationen, för att i sann kolonialväldesanda slå lås kring transportvägarna för strategiska naturresurser från Afrika och Mellanöstern, för att på så vis även fortsättningsvis kunna exploatera hela världen.

Indien fick ju sin självständighet 1947 efter att krutröken lagt sig efter fortsättningskriget och etableringen av kolonialväldeslåset Israel var ett faktum, som ju i sin tur erkändes 1949.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram