Poliospridande Vaccin Från Gates

2020-09-05
Detta borde verkligen vara en av de största skandalerna inom folkhälsan, men det har fått lite uppmärksamhet - främst på grund av den berörda personens och organisationernas höga profil.
FN har tvingats erkänna att ett stort internationellt vaccininitiativ faktiskt orsakar utbrottet av just den sjukdom som det var tänkt att utplåna.
Medan internationella organisationer som Världshälsoorganisationen (WHO) regelbundet kommer att skryta om förmodligen att "utrota polio" med vacciner, verkar det motsatta vara fallet. Deras årtionden långa kampanj för att utrota polio dödar nu många oskyldiga ungdomar som bor i fattiga länder.
Nu verkar det som hälsotjänstemän börjar erkänna att deras plan för att stoppa 'vild' polio slår tillbaka , eftersom många barn förlamas av en dödlig stam av patogenen som härrör från ett levande vaccin - vilket orsakar att en virulent polio sprids.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram